AL III-LEA RAZBOI MONDIAL-FERITIVA CA VIN!!!!!


Al treilea razboi mondial

 

Posted in GUVERN MONDIALGUVERNUL MONDIALNOUA ORDINE MONDIALAal treilea razboi mondial by saccsiv on iulie 28, 2009

Din doua directii ne vin informatiile despre un iminent al treilea razboi mondial: profetiile si actiunile SISTEMULUI.

PROFETIILE

Parintele Dionisie Ignat de la Colciu:

O să fie un război înfricoşat, poate nu acum, dar în câţiva ani. Aşa va fi că nu vor mai cunoaşte că au fost oameni cei omorâţi. Suntem în vremurile de pe urmă. Sunt semne vădite”.

Părintele Iosif  Vatopedinul:

“Lucrurile sunt acum intr-o stare de deteriorare – conditie care in momentul de fata este comuna pentru lumea intreaga. Si ca urmare a acestei conditii va incepe mania lui Dumnezeu. Am atins limita. Si acum se va intampla ceea ce Dumnezeu, in mila Sa, a indurat. El acum va pedepsi aspru, datorita dreptatii sale, pentru ca a venit timpul pentru aceasta. Va fi un razboi, si mai multe razboaie, si vom trece prin mari dificultati”.

“Acesta este inceputul acestor evenimente, evenimente tulburatoare, evenimente militare. Cei care pun in miscare acest rau sunt evreii. Ei sunt indemnati de catre diavol sa faca aceasta, pentru a distruge samanta ortodoxiei in Grecia si in Rusia. Acesta va fi principalul lor obstacol in dominarea lumii. Si fara indoiala ei ii vor obliga pe turci sa vina aici, in Grecia, pentru a-si incepe lucrarea lor; iar Grecia, desi are teoretic un guvern, nu are un guvern cu adevarat. Ii lipseste puterea, iar turcii vor veni aici. Acesta va fi momentul cand Rusia de asemenea isi va pune in miscare fortele sale pentru a se impotrivi turcilor.Evenimentele se vor desfasura astfel: cand Rusia vine in ajutorul Greciei, americanii si NATO vor incerca sa previna aceasta, pentru a nu se forma nici o alianta intre doua tari ortodoxe. De asemenea ei vor provoca la lupta alte puteri, cum ar fi Japonia si altele. Va fi mare sacrificiu pe teritoriul fostului Imperiu Bizantin. Vor pieri 600 de milioane de oameni. Vaticanul de asemenea se va implica mult, pentru a impiedica rolul crescand al ortodoxiei si pentru a preveni o alianta intre tarile ortodoxe. Astfel se va implini pronia Divina”.

Sfantul Serafim de Viriţa:

„Va veni vremea când Rusia va fi sfâsiata în bucati. La început o vor împarti, iar apoi vor începe sa jefuiasca bogatiile ei. Occidentul va concura în toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei rasariteana pâna la o vreme în stapânirea Chinei. Extremul Orient îl vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia – chinezii, care vor veni în Rusia, se vor face casatorii mixte, iar în final prin viclenie si perfidie vor lua teritoriul Siberiei pâna la Urali. Când China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite.Multe tari se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzând mare parte din pamânturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfânta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea întregii omeniri. Oamenii vor întelege ca nu se poate trai asa pemai departe fiindca tot ce este viu va pieri si vor alege un guvern unic care va fi antecamera împaratiei lui Antihrist. Apoi vor începe prigoanele asupra crestinilor; când în adâncul Rusiei vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa între primii, caci multi dintre cei ce vor ramâne vor pieri”.

Sf. Lavrentie de Cernigov:

Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde, că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind, (evadând), iar cei neputincioşi şi bătrâni măcar de remorcile lor să se prindă şi să fugă”.

Va fi război, continua Părintele povestirea, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri. Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.

Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.

O soră l-a întrebat pe Părintele:

Asta înseamnă că vom pieri cu toţii?

Nu, a răspuns Părintele. Cei credincioşi îşi vor vărsa sângele pentru credinţă şi atunci ei vor trece în rândul mucenicilor, iar cei necredincioşi vor merge direct în iad. Până când nu se vor completa rândurile îngerilor căzuţi, Dumnezeu nu va veni la judecată. În timpurile cele de apoi, Dumnezeu şi pe cei vii înscrişi în cartea vieţii îi va trece în rândurile îngerilor, completând astfel rândurile”.

“În ultimul timp, Părintele, stând pe lângă corişti, ne povestea foarte des despre timpurile de apoi şi despre sfârşitul lumii acesteia. În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni. Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial (al treilea n. ed.). Vor fi nişe bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!

Proorociile schimonahiei Nila:

Maica spunea că, la sfârşitul vremurilor, în locul Petersburgului, va fi mare. Moscova parţial se va prăbuşi, în subterana ei se află multe goluri. Iar când au întrebat-o despre casa şi orăşelul în care locuieşte, ea a răspuns:

Din orăşel nu va rămâne nimic. Va rămâne căsuţa mea şi încă una. Va fi război, distrugeri, însă căsuţa mea nu va fi distrusă. Eu nu voi vedea acestea, iar voi o să le vedeţi. Iată, drumul spre Egorievsk va rămâne şi căsuţa mea, şi nu-i nimic lângă ea. În timpul războiului, orăşelul va fi distrus.

Sosi-va timpul când chinezii vor năvăli asupra noastră şi tuturor le va veni foarte greu. Aceste cuvinte maica le-a repetat de două ori.

Copilaşi, am văzut un vis. Va fi război. Doamne, adolescenţii, de la paisprezece ani, vor fi recrutaţi şi trimişi pe front. Acasă vor rămâne doar copiii şi bătrânii. Soldaţii vor umbla din casă în casă, îi vor mobiliza pe toţi şi-i vor goni la război. Vor domni jaful şi nelegiuirile celor înarmaţi şi pământul va fi împre surat cu cadavre. Copilaşii mei, cât de milă îmi este de voi! de multe-multe ori repeta maica”.

Fericita Matrona (1881-1952):

Cât de milă îmi este de voi. Veţi trăi până în timpurile cele de pe urmă. Viaţa va fi tot mai rea şi mai rea. Apăsătoare. Va veni timpul când vi se va pune în faţă crucea şi pâinea, spunându-vă: „Alegeţi!” „Noi alegem crucea”. „Maică, dar cum se va putea trăi atunci?” Ea: „Noi ne vom ruga, vom lua puţin pământ, vom face cocoloaşe, ne vom ruga lui Dumnezeu, le vom mânca şi vom fi sătui. Fără de război veţi muri cu toţii, vor fi multe jertfe, toţi morţii vor zăcea pe pământ. Şi iată ce vă mai spun: seara veţi fi cu toţii pe pământ, la suprafaţă, iar dimineaţa, trezindu-vă, toţi veţi dispărea sub pământ. Fără război merge războiul“.

Cititi va rog mai multe in articolele:

Articolul anului: „DESPRE EPOCA LUI ANTIHRIST SI REVENIREA PROROCULUI ILIE, CA „AL DOILEA INAINTEMERGATOR AL VENIRII LUI HRISTOS””

Epistola unui sfant contemporan: “PREGATITI-VA, DRAGII BUNELULUI, PREGATITI-VA…”

La minutul 3 al inregistrarii video pe care o gasiti in articolul Parintele Rafail Noica: „Dupa primul razboi mondial s-a ridicat harul de pe pamant si n-a mai venit. Vadit sunt ultimele vremi. Si traim zilele alea” – video si o analiza detaliata marele duhovnic ne spune:

Parintele nostru a fost martor al lumii dinainte de primul razboi mondial si ne-a spus ca dupa aceea n-a mai fost niciodata acea pace de care isi amintea in tineretile lui. Dupa primul fraticid mondial s-a ridicat harul de pe pamant si n-a mai venit. Dupa al doilea fraticid mondial a fost si mai rau. Si in anii 70 ne spunea ca dupa al treilea razboi mondial credinta pe pamant va deveni cu neputinta.

Chestiunea razboiaielor mondiale o abordeaza si marele duhovnic Ioanichie Balan dezvaluind insa in mod curajos cine le-au declansat si in ce scop:

IOANICHIE BALAN: Comunismul si evreii, “TRAIM VREMURI APOCALIPTICE“ – video

Toate acestea nu le-am prezentat pentru a cade cineva in deznadejde, ci pentru a cauta salvarea acolo unde trebuie: la Domnul nostru Iisus Hristos. De ce spune Parintele Rafail Noica ca dupa fiecare razboi mondial se imputineaza harul? Deoarece dupa fiecare astfel de etapa venirea antihristului este din ce in ce mai aproape. De ce vedem acum ca totul pare ca a luat-o razna? De ce „civilizatia democrata” impune sodomia, uciderea de prunci nenascuti si toata rasturnarea vechilor traditii? De ce auzim de preoti masoni? Pentru ca acela deja s-a nascut, e matur si nerabdator sa-si ia imparatia. Daca Dumnezeu a ingaduit toate acestea, n-a facut-o insa pentru a veni miscari de tip Zeitgeistnew age, tibetane, anarhiste sau neonaziste cu “alternative” venusiene, extraterestre sau tot felul de sefi secreti si initiati care sa nauceasca populatia ratacindu-i ca ei vor inlocui ELITELE actuale cu … altele anti crestine. Atentie mare aici, caci diavolul este siret si joaca pe doua fronturi, insa stiut sa fie, nu lupti cu un drac impotriva altui drac, ca praful se alege. Sa ne pregatim deci ca niste crestini adevarati. Cititi va rog si articolul:

Parintele pustnic Proclu: “Antihristul s-a nascut!”

ACTIUNILE SISTEMULUI

S-a vorbit mult in acest an de actele de indentitate biometrice si de viitoarele implanturi cu microcip in corpul uman. Trebuie sa intelegem ca pecetea nu va fi impusa, nu ne va lega nimeni de stalpi pentru a ne insemna si nici nu ne vor tranchiliza pentru a o face in somn. Vor aduce insa omenirea in situatia de a nu mai putea vinde sau cumpara fara el si atunci multi vor ceda, ba unii se vor si inghesui sa-si puna primii … Aceasta se va petrece insa dupa al treilea razboi mondial. Dar atentie, aceasta nu inseamna ca ultima mare conflagratie va avea loc peste vreo mie de ani, din contra, este iminenta. Dupa cum am repetat si demonstrat des pe acest blog, ELITELE practicante ale ritului paladin, camatari planetari si varfuri ale masoneriei, au declansat voit actuala recesiune (• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE), ca parte componenta a unei mega crize, formata dintr-un cumul de crize ce va mai cuprinde: razboi, ample manifestari de strada (Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc) si foamete (O noua amenintare serioasa: “CODEX ALIMENTARIUS”) pentru ca mai apoi tot ei sa vina cu „solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE si instaurarea unei societati de tip Big Brother socialist cu strict doua clase, ELITELE conducatoare si plebea de consumatori-unele egale intre ele.

Dr. Mandelstein la Zionist International Congress 1897:

Evreii isi vor folosi toata influenta si puterea pentru a preveni progresul si prosperitatea tuturor celorlalte natiuni si sunt decisi sa adere catre destinul lor istoric , acela de a cuceri puterea mondiala

Menechem Begin, fost prim ministru Israel:

Rasa noastra este Master Race. Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele de insecte. De fapt, comparativ cu rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale. Alte rase pot fi considerate a fii extremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi.„

Jewish Chronicle, Londra, 4 aprilie 1919:

Conceptiile bolsevice sunt in majoritatea punctelor in armonie cu ideea de iudaism

La acea data 477 din ceie 545 de oficialitati bolsevice erau evrei.

Walther Rathenau ( 1867 – 1922 ), evreu, politician, scriitor, ministru de externe in timpul Weimar Republic. Fiul lui Emil Rathenau.

Legaturi stranse cu masoneria. Lider industrias in vechiul imperiu german si noua republica. Unul din fondatoriiGerman Democratic Party. In 1921 devine ministru al reconstructiei si in 1922 ministru de externe. Insistenta sa ca Germania sa accepte integral obligatiile Treaty of Versailles precum si Treaty of Rapallo cu Uniunea Sovietica i-au infuriat pe nationalisti.

Acesta scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

Dr. Nahum Goldman, (1894-1982), presedinte al World Zionist Organization, avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:

Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre

Ariel Sharon, fost prim ministru Israel:

Vreau sa va spun ceva foarte clar : Nu va faceti griji de presiunilor americane asupra Israelului. Noi, poporul evreu, controlam America si americanii o stiu.„

David Rockefeller:

Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

James Paul Warburg, declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept“

Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial “

Guvernatorul Nelson Aldrich Rockefeller (New York), într-un articol intitulat “O chemare la construirea uneinoi ordini mondiale” – New York Times, Feb. 1962:

Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna în practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala.“

George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995:

Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.“

Henry Kissinger:

Obiectivul lui Obama este de a dezvolta o strategie completa pentru America in aceasta perioada, cand o noua ordine mondiala poate fi creata. Este o mare oportunitate

Presedintele Woodrow Wilson, chiar daca ascultator, a spus totusi ceva remarcabil (cand s-a trezit si a regretat rolul de marioneta in mana unor ELITE prea ticaloase):

Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

PAPUSARII au creat crize si razboaie si au finantat mereu ambele tabere. Se spune ca iluminatii doreau trei razboaie mondiale pentru asezarea lucrurilor pe fagasul dorit de ei. Influentul mason Albert Pike a si confirmat-o.

Primul razboi a fost declansat pentru destramarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forte, pentru capitalizarea PAPUSARILOR, pentru pregatirea celui de al doilea si pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL, anume Liga natiunilor (1919), pentru pregatirea celui de al doilea si pentru super imbogatirea lor (imprumutand statele beligerante, dar tot ei controland si industria de razboi …). De asemenea au finantat si revolutia bolsevica.

Al doilea razboi a pornit in jurul chestiunii evreiesti, ELITELE folosind, dupa terminarea lui, etnia precum un zid protector, un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “anti semitismului“. Apoi pentru formarea ONU (1945) si toate organismele financiare mondiale din ce in ce mai centralizate: BANCA MONDIALA (1945), FMI (1944) si Uniunea Europeana.  Tot cu aceasta ocazie s-a impartit planeta, pentru un interval prestabilit de 50 de ani, in doua blocuri, singurele “alternative” oferite omenirii …

Al treilea va fi si cel mai cumplit, fiind legat si petrecandu-se simultan cu crizele: financiara, alimentara (inca de la inceputul anului 2008 avertizam, inclusiv faptul ca tot ce nu este important supravietuirii, ca de exemplu case, masini, va avea un pret prabusit), marile miscari de strada. El va fi necesar pentru oferirea “solutiei“: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA. Ce pasi se fac in utlima perioada pentru declansarea acestuia, cititi va rog in articolele:

Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)

Directorul FMI, evreul Dominique Strauss-Kahn: “Situatia economiei mondiale este cumplita, exista riscul tulburarilor sociale si chiar al razboiului”

Se pregateste faza finala a viitorului mare razboi din Orient? ISRAELUL doreste pedeapsa cu inchisoarea pentru cei care il neaga ca stat evreu si democratic

ISRAELUL a inceput “JUDECATA DE APOI”, cel mai mare exercitiu militar din istoria sa

NE PUTEM PREGATI DE RAZBOI. Analiza unui document marca Brookings Institute (think tank ROCKEFELLER) despre IRAN …

Noi manevre militare israeliene pentru un atac asupra Iranului

Pentru o mai buna intelegere a celor de mai sus, cititi va rog si articolele:

NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1)

NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 2)

NOTA:

Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

78 comentarii

« Rezidentii britanici vor primi pana la 500 lire pentru a raporta orice activitati suspecte ale vecinilor

COMPLETARI LA STIREA: Sarbu vinde MediaPro Entertainment »

78 Răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

1.                              saccsiv said, on iulie 28, 2009 at 3:51 pm

Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

http://saccsiv.wordpress.com/about/

Răspunde

2.                              Cristi said, on iulie 28, 2009 at 4:09 pm

ciudat din cate stiu rusii sunt alitati cu tovarasii chinezi(alianta sco).Nu imi inchipui china impotriva russiei .

Răspunde

o                                        Marian said, on noiembrie 16, 2009 at 7:59 pm

Acum sunt aliati, dar in timpul razboiului, chinezii se vor da cu occidentalii impotriva Rusiei.

Răspunde

3.                              D&B said, on iulie 28, 2009 at 7:07 pm

V-aţi dori voi ortodocşii un asemenea război!!!  Mai bine run aşa război decât ignoranţă nu? Vai de voi! Aşa aţi ajuns?

Răspunde

4.                              Cristi said, on iulie 28, 2009 at 8:58 pm

cred ca visezi nimeni nusi doreste asta.cat despre ignoranta cu sau fara razboi cam la acelasi nivel o sa ramana

Răspunde

5.                              kosk said, on iulie 29, 2009 at 12:29 am

lol ignoranta ateilor, evident

Răspunde

6.                              razbointrucuvant said, on iulie 29, 2009 at 12:33 am

7.                              Alex said, on iulie 29, 2009 at 6:01 am

Cea mai importanta profetie despre cel de-al treilea razboi mondial se afla chiar in Apocalipsa: ultimele trei trambite, cele mai mari suferinte din istoria omenirii. Pana acum se crede ca s-au implinit primele trei trambite, deci este aproape razboiul.

Răspunde

8.                              D&B said, on iulie 29, 2009 at 9:59 am

Cu cât se-ntâmplă mai multe nenorociri, cu atât proorocirile au mai multă dreptate. E o şmecherie psihologică aici. Din principiu, atunci cân e o nenorocire, oamenii trebuie să aibă nevoie de ceva. Atunci vine religia şi zice: Uite vezi că noi am avut dreptate şi avem adevărul? Noi întotdeuna am avut dreptate şi am avut adevărul. Pe ortodocşi i-ar avantaja orice război, mai ales că ei au invertit atâta în cultul morţilor. Oricine e un nimeni în lumea asta atunci când nimeni nu are nevoie de el. Cu cât simte lumea că are mai mare nevoie de tine, cu atât eşti mai important în lumea asta. Creştinismul în general are nevoie de nenorociri pentru ca să poată deveni important pentru că oferta lui constă într-un loc mai bun în lumea de dincolo in schimbul sacrificiului vieţii prezente. Creştinismul nu poate deveni important în lumea asta decât numai dacă oamenii resimt nevoia unui loc bun în lumea de dincolo. Războiul face bine religiei şi intotdeauna a fost aşa.

Răspunde

o                                        boddyca said, on iulie 29, 2009 at 2:06 pm

Tu, fiinto, ( ca nu pot sa te numesc om, ai prea putin creier in capul ala gol tipic ateist ) sper sa reusesti sa te luminezi si sa vezi ce se intampla pentru ca fara Dumnezeu si fara Maica Domnului, crede-ma ca nu ai scapare nici aici, pe pamant, nici pe lumea cealalta.
Se pare ca nu au fost in zadar anii comunismului  Iata ca si acum, dupa 20 de ani exista oameni carora inca le mai sunt spalate creierele ca unor vite si li se spune ce sa faca asemenea unor caini…ma scuzati ca jignesc vitele si cainii

Răspunde

9.                              Donkeypapuas said, on iulie 29, 2009 at 12:02 pm

@D&B
Baţi câmpii ca să te bagi în seamă! Când o să ieşi din starea de retardare intelectuală indusă de învăţământul de tip ateist-bolşevic (prezent încă la noi)? Sau aşa ai ordin? Câţi arginţi primeşti? Altceva în afară de Marx mai citeşti?

Răspunde

10.                           kosk said, on iulie 29, 2009 at 2:27 pm

si erori gramaticale..”cân’ , “invertit”.. scoala romaneasca produce tampiti, Basescu dixit . lol

Răspunde

11.                           D&B said, on iulie 29, 2009 at 2:33 pm

@Donkeypapuas

Vai dar ce argumente de un abstractvag şi subiective aveţi!

“starea de retardare intelectuală”; “învăţământul de tip ateist-bolşevic”; “Marx”; etc.

Parcă aţi fi Ion Iliescu!

Eu cel puţin am exprimat nişte idei, dar în comentariul dumneavoastră unde sunt ideile? Unde sunt argumentele? Sunt doar nişte clişee de calificative vagi, un nume de personalitate şi atât! Ce e limbajul ăsta de lemn? Duceţi-vă în Parlament domnule Donkeypapuas!

Răspunde

o                                        boddyca said, on iulie 29, 2009 at 2:44 pm

Eu nu sunt vrednic sa iti dau tie argumente pentru ca nu ma consider un suflet curat. Dar o sa o fac prin niste intrebari:
1. De ce de Sfintele Pasti la ortodocsi, la Sfantul Mormant din Ierusalim, coboara foc din cer?
2. De ce de Boboteaza raul Iordan isi schimba directia de curgere?
3. De ce moastele sfintilor nu putrezesc?
4. De ce exista icoane din care curge sange?
5. De ce exista icoane din care curge mir?

Pune tu creierasul ala al tau la munca si gandeste-te. Si nu veni la mine cu expresia ” eu nu cred asa ceva “. Intereseaza-te! Sau ti se pare viata mult mai usoara fara Dumnezeu in ea? Sper sa te ajute Dumnezeu si sa iti lumineze mintea.

Răspunde

§                                                 george said, on septembrie 20, 2009 at 8:54 pm

va rog,cunoaste cineva un tratament naturist impotriva balonarii?multumesc

o                                        kery said, on iulie 29, 2009 at 4:37 pm

Eu cred ca tu esti evreu ! Te rog sa pleci de aici !

INTERZIS EVREILOR !

Răspunde

§                                                 danucky said, on iulie 30, 2009 at 5:23 pm

ce-i cu afirmatia asta? evreii nu sunt oameni? Cristos n-a fost evreu, la fel si apostolii? si va mai mirati ca va acuza lumea de antisemitism…

12.                           kosk said, on iulie 29, 2009 at 3:40 pm

d&b, poate explici rational legatura dintre razboiul din Coreea, razboiul din Vietnam, razboaiele mondiale si religie.

Răspunde

13.                           kosk said, on iulie 29, 2009 at 4:04 pm

@d&b “un nume de personalitate si atat!”..vezi ca lenin e mai kinki.:))  ) apropo ai carti de dawkins la vanzare si tricouri cu “che…”?./:P.

Răspunde

14.                           D&B said, on iulie 29, 2009 at 4:26 pm

@kosk

Legătura este, evident lupta pentru putere.

Problema cu religia e că cei ce aveau în trecut cea mai înaltă poziţie socială şi putere ar fi avut o problemă dacă inaintea lumii numai ei ar fi cei fără stăpân în timp ce restul lumii are un stăpân. Atunci trebuia spus ceva şi inventat ceva. Astfel stăpânii lumii care sunt fără de stăpân trebuia să justifice ceva pentru ca să se creată că nimic pe lumea asta nu merge dacă nu are un stăpân. Şi s-a zis: “Noi avem pe Dumnezeu!”.

Acum lucrurile s-au mai schimbat mai ales datorită generalizării educaţiei şi tehnologiei informaţiei şi şmecheria asta cu Dumnezeu a cam ajuns de râsul curcilor. Cu toate acestea politica încă se mai bazează pe cultul personalităţii şi pe interese economice clientelare.

Cea mai gravă problemă din prezent e că economia are la bază raritatea şi abundenţa care în viitorul apropiat va aşunge exact cum e acum un Copy/Paste. Acest “Copy/Paste” va intra în curând şi în lumea materială pentru că cu asta se ocupă tehnolohia şi asta înseamnă ea de fapt. La modul cel mai abstract tehnologia înseamnă nici mai mult, nici mai puţin decât “Copy/Paste”. Tehnologia nu ştie să creeze nimic ci ea doar poate multiplica ceva mai bun sau mai rău pentru noi. Din păcate însă, economiae dependentă de raritate şi abundenţă. Chiar că puterea diavolului stă în număr şi în nimic altceva! Cel ce conduce totul doar stâpânind un număr şi făcând astfel din toţi cei ce sunt creativi doar nişte sclavi acela chiar că e un diavol.

Biserica şi creştinismul se ocupă în practică doar de ceea ce zic ei că ar trebui să fie mai mult sau mai puţin. Ce va fi atunci când multiplicarea oricărui lucru nu va mai fi o problemă şi singura problemă va fi ce anume avem de multiplicat? Acest “Copy/Paste” va intra în lumea materială mai devreme sau mai târziu şi va putea fi în mâinile la din ce în ce mai mulţi oameni. Ce va fi atunci?

Răspunde

o                                        kery said, on iulie 29, 2009 at 6:24 pm

Da ,deci esti evreu….

Răspunde

15.                           D&B said, on iulie 29, 2009 at 4:28 pm

@boddyca

La cele 5 întrebări pe care mi le-aţi adreesat nu mă pricep încă să vă ofer un răspuns dar lucrez la asta!

Răspunde

o                                        boddyca said, on iulie 29, 2009 at 4:32 pm

Ma bucur ca lucrezi. Oricum nu exista explicatie stiintifica pentru asa ceva. Sunt semne de la Dumnezeu pentru ca noi sa credem in El si in puterea Lui.

Răspunde

o                                        boddyca said, on iulie 29, 2009 at 4:39 pm

http://www.episcopiagiurgiului.ro/pics/Articole/icoana.jpg

Uite un link pentru a-ti face o idee despre cum arata o icoana izvoratoare de sange. In acea icoana Maica Domnului plange cu lacrimi de sange pentru noi, ca suntem pacatosi

Răspunde

16.                           kosk said, on iulie 29, 2009 at 4:59 pm

@d&b ai facut ditamai dizertatia. Tu ai afirmat ca”razboiul face bine religiei si intotdeauna a fost asa”recunosti citatul?..al tau e!. Eu te-am intrebat concis si direct despre legatura intrinseca dintre cele 4 razboaie si religie si tu ai expediat raspunsul in 6 cuvinte, pe urma ai divagat o milă:P..cand mai postezi vino pregatit, ca nu esti pe forum atei.ro ok?!?..daca mai ai nelamuriri nu te sfii:))  ) Salutare.

Răspunde

17.                           D&B said, on iulie 29, 2009 at 9:03 pm

@kosk

Totuşi de ce aţi pus întrebarea despre legătura dintre războaie şi relgie? De ce nu întrebaţi mai bine despre legătura dintre războaie şi femei de exemplu? De ce aţi ales tocmnai această “legătură”? Nu înţeleg ce vreţi să ştiţi mai exact.

Răspunde

o                                        timisorean1 said, on iulie 29, 2009 at 9:55 pm

tu nu prea vrei sa intelegi nimic

Răspunde

o                                        boddyca said, on iulie 30, 2009 at 11:07 am

Nene hai ca nu ai absolut nicio sansa  ) Du-te inapoi la prietenii tai spalati pe creier. Nici macar nu mi-ai raspuns la intrebari. Daca vrei si ti s-au parut prea usoare, iti mai dau:
1. De ce sa fac atatea minuni la Sfintele Moaste ( neputrezite si frumos mirositoare ) si la icoane facatoare de minuni?
2. De ce Crucea pe care a fost rastignit Mantuitorul a inviat morti?
3. De ce Sfintele Moaste nu ard? De atatea ori au ars bisericile, dar Sfintele Moaste din ele nu au ars niciodata.
Te astept

Răspunde

18.                           vio said, on iulie 29, 2009 at 9:46 pm

19.                           kosk said, on iulie 30, 2009 at 10:22 am

@d&b ..domnule sunteti doar un semidoct, vreti sa pareti mai inteligent decat sunteti.  . TU AI AFIRMAT LEGATURA DINTRE RAZBOI SI RELIGIE[„INTOTDEAUNA”]. Ori nu ai proprietatea termenilor ori ai o forma de amnezie(uiti ce scrii, Postarea Ta nr 2 ).

Răspunde

20.                           Aquarius said, on iulie 30, 2009 at 10:50 am

D&B omule, mergi frate si te racoreste ca suferi de tine prea mult:)) Lasa pe altii linistiti in blogul lor si vezi-ti de viata ta. Si acum o nelamurire catre fratele Saccsiv: intr-una dintre profetii apare cifra de 600 milioane in timpul viitorului razboi. Nu este cumva gresita cifra? Poate sunt 6 milioane, dar nu 600! Si cum ramane cu tarul descendent din Romanovi ce va lua stapanire si va fi temut pana si de Antihrist? Cel care va apara ortodoxia de peste tot! Daca poti frate Saccsiv te rog frumos sa postezi si pentru noi astia mai nestiutori:) Doamne ajuta!

Răspunde

o                                        boddyca said, on iulie 30, 2009 at 10:56 am

stai linistit, e bine 600

Răspunde

§                                                 Marian said, on octombrie 30, 2009 at 7:28 pm

Parintele care a profetit razboiul a vorbit de cifra 600 de milioane de morti numai pe teritoriul fostului imperiu bizantin. Nu a vorbit de restul mortilor din restul lumii care vor fi miliarde. Vor scapa foarte putini oameni cu viata, si acestia numai la munte in pesteri si crapaturile pamantului (prapastii).

21.                           saccsiv said, on iulie 30, 2009 at 12:35 pm

http://forum-anti-christi.forumers.ro/discutii-din-alte-forumuri-f5/intrebari-si-raspunsuri-t323.htm

Vezi profilul remussatala

Rang: Cavaler Templier

Ultima vizita: Ieri la 7:48 pm
Sex:

Zodiac:

Zodiac chinezesc:

Numarul mesajelor: 350
[7.02% din total / 0.79 mesaje pe zi]
Cauta toate mesajele lui remussatala :
– Subiecte
– Mesaje

Data nasterii: 22/03/1980
Varsta: 29
Localizare: Focsani
Puncte: 125
Data de inscriere: 12/05/2008

remussatala:

“Eu nu sunt vrednic sa iti dau tie argumente pentru ca nu ma consider un suflet curat. Dar o sa o fac prin niste intrebari:
1. De ce de Sfintele Pasti la ortodocsi, la Sfantul Mormant din Ierusalim, coboara foc din cer?
2. De ce de Boboteaza raul Iordan isi schimba directia de curgere?
3. De ce moastele sfintilor nu putrezesc?
4. De ce exista icoane din care curge sange?
5. De ce exista icoane din care curge mir?
Pune tu creierasul ala al tau la munca si gandeste-te. Si nu veni la
mine cu expresia ” eu nu cred asa ceva “. Intereseaza-te! Sau ti se
pare viata mult mai usoara fara Dumnezeu in ea? Sper sa te ajute
Dumnezeu si sa iti lumineze mintea.”
Iată nişte întrebări care mi se pun mie pe blogul http://saccsiv.wordpress.com/ la adresahttp://saccsiv.wordpress.com/2009/07/28/al-treilea-razboi-mondial/#comments .
Eu nu am stat să cercetez toate aceste lucruri. Cine ar pute să ma ajute cu nişte răspunsuri mai concrete?

Eu sunt acolo cu numele de D&B.

Răspunde

22.                           kosk said, on iulie 30, 2009 at 1:11 pm

??????????….//:=P…mrrrr!!! …:))  )  )

Răspunde

23.                           boddyca said, on iulie 30, 2009 at 1:24 pm

) Si eu sunt tot din Focsani. Nu pot sa cred ca sunt in oras cu asemenea specimene  ). Asta e, se pare ca se nasc diavoli peste tot  ?. Mai ales ca in urma cu o saptamana am aflat ca loja masonica din Vrancea este una din cele mai vechi…

Răspunde

24.                           kosk said, on iulie 30, 2009 at 2:45 pm

фокшани..рулзз:).

Răspunde

o                                        boddyca said, on iulie 30, 2009 at 7:57 pm

focsani rulzz  )

Răspunde

25.                           Cristi said, on iulie 30, 2009 at 6:27 pm

vorbind de agenti ……………..

Răspunde

26.                           kosk said, on iulie 30, 2009 at 7:46 pm

mea culpa, trebuia sa scriu in engleza:))  )

Răspunde

27.                           kosk said, on iulie 30, 2009 at 9:00 pm

provocatorii nu au sanse @boddyca si io=un fel de bonnie&clyde internautic:))  )  )

Răspunde

28.                           boddyca said, on iulie 31, 2009 at 8:42 am

=))
nu au niciun spor ateii p blogu asta :>

Răspunde

29.                           Aquarius said, on iulie 31, 2009 at 10:34 am

600 milioane oameni…asta e razboiul razboaielor. Probabil vor folosi armele de distrugere in masa!

Răspunde

30.                           Aquarius said, on august 1, 2009 at 12:27 pm

Personal, desi parintii au spus, nu cred ca antihrist este in lume. Mi se pare prea devreme, prea mult spus. Nu cred din cateva motive: nu a inceput razboiul cel mare, lumea nu s-a lepadat de Hristos asa cum scrie in Scriptura, el nu si-a facut aparitia, nu s-a manifestat vizibil, fizic. Poate gresesc, dar semnele nu sunt toate, asta daca ne luam si dupa Sfintii care au proorocit despre persoana lui si vremurile ce le va aduce. Frate Saccsiv, daca ai ceva material in legatura cu problema asta te rog sa ni-l prezinti. La fel rog si pe ceilalti cititori ai blogului, daca cunosc ceva sa spuna! Doamne ajuta!

Răspunde

31.                           saccsiv said, on august 1, 2009 at 1:43 pm

Aquarius

Frate,

antihrist va actiona fatis la varsta de aproximativ 30 de ani. Asa dupa cum vezi tu lucrurile in jurul tau, crezi ca mai dureaza vreo 30 de ani pana la marele razboi? Eu cred ca este iminent. Sa zicem in maxim 1-2 ani. Crezi ca dupa declansarea lui, se va naste si vor mai trece 30 de ani pana sa se faca cunoscut? Desigur ca nu. De aceea zic ca el s-a nascut deja si are in jur de 30 de ani.

Eu zic: este inceputul. Tu insa aduci argumente de parca cineva ar zice ca traim sfarsitul vremurilor apocaliptice. Evenimentele se deruleaza cu repeziciune, totusi insa, vorbim de o perioada de cativa ani. Ele n-au loc intr-o zi, dar nici in decenii. Intelegi?

Despre materiale (in afara de cele de mai sus):

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/07/20/despre-epoca-lui-antihrist-si-revenirea-prorocului-ilie-ca-%e2%80%9eal-doilea-inaintemergator-al-venirii-lui-hristos/

http://saccsiv.wordpress.com/2009/04/08/daca-vorbim-de-666-vorbim-de-apocalipsa-daca-vorbim-de-sfarsitul-vremurilor-acesta-nu-poate-fi-amanat-%e2%80%a6/

http://saccsiv.wordpress.com/2009/04/23/cand-se-discuta-chestiunea-semnului-fiarei-666-se-trece-prea-usor-peste-textul-de-baza-prin-urmare-sa-ne-amintim-cateva-capitole-din-apocalipsa-va-rog-sa-le-parcurgeti-cu-rabdare/

http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/08/apocalipsa-traim-vremurile-din-urma/

Răspunde

o                                        Aquarius said, on august 2, 2009 at 1:21 pm

Asa este frate Saccsiv! Iarta-mi naivitatea  Desi am fost in Athos, nu am apucat sa intreb pe pustnicii de acolo! Am lansat problema la care mi-ai raspuns tocmai pentru ca nu mai eram sigur de ce este acum si ce nu este. Mie lumea mi se pare foarte inselatoare, in sensul ca daca nu casti ochii bine, risti sa te pierzi in ea. De asta am si apelat la tine si la ceilalti frati:) Ce ma uimeste e ideea ca noi suntem ultima generatie…adica dupa noi potopul cum s-ar zice. Cum am mai zis, aproape ca nu-mi vine sa cred!

Răspunde

32.                           Aquarius said, on august 2, 2009 at 1:24 pm

Ridic o intrebare care va parea naiva: cand vor veni vremurile, si daca nu ne vom lepada si vom fi persecutati, avem voie sa ucidem pe cel ce vrea sa ne ucida? Voi ce parerea aveti? Luand in calcul toate problemele!!

Răspunde

33.                           saccsiv said, on august 2, 2009 at 3:45 pm

Aquarius

Buna intrebare. Eu nu doresc sa ucid. In biserica primara stim ca au fost Sfinti ce si-au luat cununa muceniciei si care au fost mai inainte conducatori de osti. N-au organizat armate de rezistenta.

Desigur, cine cauta neaparat, va gasi in istorie si exemple de crestini ce au luptat cu arma in mana. Cred insa ca traim o perioada unica de cand e omul pe pamant. Daca acceptam ca acestea sunt vremurile apocaliptice, atunci cred ca este bine de ales mucenicia (adica sa mergi ca mielul la taiere) si nu lupta armata, deoarece prima iti ofera o cununa nestricacioasa, pe cand a doua iti ofera iluzia ca luptand, poate vei invinge. Aceasta ultima varianta daca intr-adevar s-ar realiza si crestinii ar birui antihristul si armatele sale atunci nu s-ar mai indeplini profetiile, care spun clar ca va veni insusi Domnul nostru Iisus Hristos si va face ordine. Cu alte cuvinte, daca crestinii ar rezolva dinainte lucrurile, atunci Fiul lui Dumnezeu va veni doar sa constate acest lucru? Desigur ca nu.

Răspunde

34.                           ROBOTII AUTONOMI MILITARI, cosmarul civililor in viitoarele razboaie « Saccsiv’s Weblog said, on august 5, 2009 at 12:07 pm

[…] Al treilea razboi mondial leave a comment « A avut loc un cutremur. Sa ne reamintim CUM SA NE COMPORTAM IN TIMPUL UNUI SEISM […]

Răspunde

35.                           Slavic said, on august 5, 2009 at 9:06 pm

kosk – cunosti rusa?
Saccsiv mersi pentru articol, si eu sunt de parere ca urmeaza ceva grav in urmatorii 1-4 ani. Sa ne ajute Dumnezeu!!!
Fratilor, salut din R. Moldova!!!

Răspunde

36.                           gil said, on august 13, 2009 at 9:57 am

Razboiul (este profetit)cel mare va fi dupa asa zisul sinod din decembrie,in care practic se va legaliza unirea catolici-ortodocsi!actualul papa este ultimul papa si va zice d obama(antihrist)de fapt a si zis -ca e salvatorul lumii !pt cel ce a zis daca poate ucide p cel ce vrea sa i puna cipul:io zic ca nu ai schimba lumea,dar daca te ai repezi la ei sa le faci rau poate te vor ucide mai repede si fara schingiuiala,io zic ca daca e numai unul sau daca ii ucizi apoi sa fugi sau oricum am lua o nu vad avantajele unei crime,caci te vor urmarii altii si nu poti sa i omori p toti oamenii rai pt ca cei rai au dezlegare d la Dumnezeu sa si arate rautatea

Răspunde

o                                        Marian said, on octombrie 30, 2009 at 7:32 pm

Mai omule, Barack Hussein Obama nu este antihristul. Fii cuminte. Antihristul va fi un evreu nascut in Israel. Dar mai este pana atunci.

Răspunde

§                                                 saccsiv said, on octombrie 31, 2009 at 5:03 am

37.                           Marian said, on august 14, 2009 at 7:26 pm

Sunt convins ca razboiul va incepe in viitorul apropiat. Rusia se va intari foarte mult din puct de vedere militar. Deja si-a intors rachetele nucleare spre Europa de Vest si Statele Unite ale Americii din cauza ca americanii si vest-europenii vor sa extinda asa numitul scut antiracheta si bazele militare spre granitele de vest ale Rusiei. Rusia percepe aceasta ca pe o amenintare militara la adresa securitatii sale. Rusii nu sunt prosti, daca va incepe al treilea razboi mondial si, Occidentul va incerca sa distruga Rusia cu armele nucleare, pentru ca nu vor fi in stare sa-i bata pe rusi cu armamentul conventional, atunci rusii vor riposta cu rachetele nucleare si vor distruge cea mai mare parte a Occidentului, chiar daca la sfarsit vor pierde si ei. Asa se explica profetiile parintilor bisericii care spun ca dupa al treilea razboi mondial lumea (ce va mai ramane din ea), va fi condusa de 11 imparati din care nici unul nu va fi din Occident. Al 11-lea va fi Antihrist. Asa ca domnia Occidentului se cam apropie de sfarsit, si intr-un fel e mai bine ca Occidentul nu va mai conduce lumea,pentru ca vedeti cat rau vine de acolo. Occidentalii sunt foarte decazuti din punct de vedere moral-religios, si ne duc si pe noi la rau din pacate odata cu intrarea in U.E. Sa-l rugam pe Domnul sa ne pazeasca de ceea ce va fi.

Răspunde

38.                           Mannoroth said, on august 23, 2009 at 8:46 pm

de fiecare data cand avem probleme trebuie sa apelam la o forta invisibila care sa ne salveze . cred ca ar fi timpul sa ne rezolvam problemele singuri. am citit toate fabulatiile de mai sus si sincer am ramas cu un gust amar. sunt chiar dezamagit sa aflu ca multi oameni cred in povestioarele spuse de respectivele persoane. oameni buni trezirea!!!!! ati fost manipulati prea mult timp

Răspunde

39.                           Mannoroth said, on august 23, 2009 at 8:52 pm

p.s. culmea e ca poporul ales de “dumnezeu”o sa ne aduca la distrugere si noi doar noi ORTODOCSII, ca da restul religiilor sunt pagane, suntem in centrul atentie. pe noi vor toti sa ne distruga. idee asemanatoare au si sectantii pocaiti. o lume fara religie este o lume mai buna. astept jigniri de la dumneavoastra sincer. respectati si credintele celor din jurul vostru.

Răspunde

o                                        boddyca said, on august 23, 2009 at 10:42 pm

Vezi si tu mai sus ce am scris la D & B eu si kosk.
Mai lasa-ne ca eu sincer nu am chef sa-ti aud ineptiile.
Ortodoxia este singura religie care a respectat invataturile date de Mantuitorul.
Scrie concret daca vrei sa stii ceva.

Răspunde

40.                           rio said, on august 25, 2009 at 12:19 pm

acelasi gust amar il am si eu….. Dumnezeu ne-a lasat liberi sa alegem fie raul, fie binele, dar cum e cu lupta impotriva raului? adica sa ne asteptam ca Dumnezeu va veni si ne va salva? Dar chiar asa de “mult” am evoluat ?!
Cui pe cui se scoate… Nu inteleg chestia asta…” Daca acceptam ca acestea sunt vremurile apocaliptice, atunci cred ca este bine de ales mucenicia (adica sa mergi ca mielul la taiere) si nu lupta armata, deoarece prima iti ofera o cununa nestricacioasa, pe cand a doua iti ofera iluzia ca luptand, poate vei invinge ” PAI HAI SA NU NE MAI BATEM CAPUL CU PROBLEME ASTEA (NWO, APOCALIPSA, Grupul BILDERBERG ETC) si sa acceptam situatia care e si cele ce urmeaza… Doar stiti vorba aia, “capul plecat sabia nu-l taie” , nu fie si situatia ucide ca se nu fie ucisi cei de langa tine, sau cei apropiati !

Răspunde

41.                           ZBIGNIEW BRZEZINSKI: SUA vor dobori avioanele israeliene care ataca Iranul « Saccsiv’s Weblog said, on septembrie 22, 2009 at 12:48 pm

[…] Al treilea razboi mondial […]

Răspunde

42.                           em said, on septembrie 30, 2009 at 6:58 pm

rio, sa-ti spun parerea mea. Riposta la violenta naste violenta.
Zici tu ” ucide sa nu fie ucisi cei de langa tine” Eu te intreb: de unde ai sa stii ca cei de langa tine vor fi ucisi (priln urmare exista pericolul ca tu sa devii ucigas fara motiv); o alta intrebare ar fi: crezi tu ca vei fi mai puternic decat cei ce vor sa ucida? Ei sunt organizati, sunt mai multi, au putere si probabil arme. Victima de obicei este singura, ori cu cativa oameni neajutorati in jurul sau. Dar sa presupunem ca victima are destula putere sa se apere atat pe sine, cat si pe cei dragi. Si se apara ucigand. Insa ceilalti sunt intotdeauna mai multi. Ai castigat o batalie, poate si pe a II-a, insa nu ai sa te poti bate cu tot sistemul. Ba, s-ar putea ca ceilalti sa sufere din cauza ca tu, vrand sa te aperi, ai recurs la violenta. Iti mai amintesti rascoalele de care ai invatat la scoala?
Vezi dar ca tot mucenicia e solutia? Mai ales ca, unii agresori, atunci cand vad ca victima nevinovata alege sa sufere decat sa riposteze, incep sa-si puna intrebari. Iar unii inceteaza violentele. Si unul sau cativa pot trece de partea victimei macar in sinea lor, ori cu o vorba in genul “lasa-l ma, a primit destul”.
Ei, cam asta e parerea mea despre lupta impotriva raului.
Nu ma pot abtine sa nu comentez un pic si o alta parere interesanta: “Cu cât se-ntâmplă mai multe nenorociri, cu atât proorocirile au mai multă dreptate. E o şmecherie psihologică aici. Din principiu, atunci cân e o nenorocire, oamenii trebuie să aibă nevoie de ceva. Atunci vine religia şi zice: Uite vezi că noi am avut dreptate şi avem adevărul? Noi întotdeuna am avut dreptate şi am avut adevărul. Pe ortodocşi i-ar avantaja orice război, mai ales că ei au invertit atâta în cultul morţilor.” Nu zau? Din cele mai vechi timpuri religiile, indiferent care, chiar si cele pagane, au avut cultul mortilor. Unii chiar si-au ridicat piramide.
Nu inteleg de loc ce ai gandit cand ai spus ca “pe ortodocsi i-ar avantaja orice razboi”. Ai vrut poate sa zici ca ortodocsii, cu fiecare razboi isi fac un fel de reclama? Sau ce? Nu am inteles deloc ce ai vrut sa spui. Banuiesc ca nici tu nu stii, insa ai scris sa te afli in treaba.

Răspunde

43.                           PROFETIE? Un staret rus: AL TREILEA RAZBOI MONDIAL va începe în curând si va dura 3 ani « Saccsiv’s Weblogsaid, on octombrie 8, 2009 at 5:36 pm

[…] Al treilea razboi mondial  lasă un comentariu « Ce spune un specialist rus despre norul ciudat ce a fost filmat deasupra Moscovei […]

Răspunde

44.                           nea anderthal said, on octombrie 9, 2009 at 6:15 pm

…”o lume fara Dumnezeu e o lume mai buna”??..mda, asa a fost URSS,China, Coreea de nord..??..etc..cit de retardati pot fi unii !!!…(Manoroth, D&B..etc)..se pare ca ovreii au descoperit acest site si vor sa-l poluieze ca de obicei …

Răspunde

45.                           Marian said, on octombrie 15, 2009 at 9:00 pm

Mai, ce tot aveti cu evreii ! Chiar credeti ca ei conduc lumea ? Vai de capul lor. Sunt tot timpul amenintati de paganii musulmani cu distrugerea tarii lor si cu anihilarea fizica. Mai oameni buni nu ei conduc lumea, ci altii. Studiati care este cea mai veche putere internationala si totodata cea mai puternica religie (a se intelege biserica) si care ordin calugaresc este cel mai puternic din lume si veti afla cine se ascunde in spatele a tot felul de organizatii. Organizatii care sunt create tot de aceasta puternica religie pentru a abate atentia lumii de la ea. Si sa mai stiti ca aceasta veche si mare religie va fi distrusa aproape total in viitoarele conflicte care vor urma.

Răspunde

o                                        alexia said, on aprilie 7, 2010 at 4:24 pm

Cum???ce avem cu evreii?pai da ei conduc lumea…sunt amenintati de musulmani????ce argumente ai tu la afirmatia ta?stii unde i se face templu lui antihrist???stii cine sunt inaintemergatorii lui antihrist???documenteaza-te si vei afla cum evreii conduc lumea din umbra…

Răspunde

46.                           elena said, on noiembrie 14, 2009 at 4:42 pm

Oare unde este intelegerea si bunatatea de care ar trebui sa dea dovada un crestin ortodox si unde e straduinta lui de a deschide ochii celor din jur? Nu judeca ,ca sa nu fii judecat! Cat de urat puteti vorbi cu cei care gandesc altfel decat voi! Ce s-ar fi intamplat cu tine, saccsiv, daca ti s-ar fi vorbit astfel ,mereu si mereu, avand in vedere trecutul tau si convingerile tale anterioare? Nu stiu ce sa mai cred despre voi, adevaratii crestini ortodocsi! Si cum ramane cu mucenicia si mersul ca mielul la taiere,daca numai la o discutie pe un blog reactionati atat de violent si ripostati de parca cine stie ce s-ar fi intamplat.Trimiteti oamenii afara , vreti sa ramaneti numai voi intre voi?

Răspunde

[…] Al treilea razboi mondial […]

Răspunde

48.                           Obama, la decernarea premiului Nobel pentru Pace: „Razboiul este uneori necesar” « Saccsiv’s Weblog said, on decembrie 11, 2009 at 4:04 am

[…] Al treilea razboi mondial […]

Răspunde

49.                           mfx said, on decembrie 26, 2009 at 9:14 am

@Aquarius,
Nu suntem ultima generatie si dupa noi potopul… Un antihrist e deja nascut, dar nu e cel care va produce sfarsitul lumii. Hitler, Musolini, Stalin, etc au fost antihisti, iar cel nascut acum va produce macelul din al 3-lea razboi mondial.
Exista nenumarate profetii care spun ca mai intai va fi un sinod ecumenic talharesc (al 8-lea), care isi doreste sa distruga credinta ortodoxa si sa amestece toate credintele in creuzetul dracesc new age. Cel mai probabil acesta se va intampla in primavara, la Viena, anul viitor (2010).
Dar D-zeu nu va permite asa ceva si va lovi pe cei care-si propun acest lucru, prin chiar lucrurile pe care le genereaza, in speta crizele si al 3-lea razboi mondial: cel mai distrugator razboi, in care o treime din populatia planetei va muri (a 5-a si a 6-a trambita din Apocalipsa).
Dupa razboi vor mai domni inca 10 imparati, cel din urma fiind anticristul. Dar primul dintre imparati va fi un barbat grec bland si bun care va domni 32 de ani (vezi spre exemplu Proorocia Sfantului Andrei cel Nebun pentru Hristos de lahttp://www.orthodoxphotos.com/readings/profetii/andrei.shtml) si daca ai nevoie iti mai pot trimite si altele.

In timpul celui de-al 3-lea razboi mondial care va incepe f. curand (daca ne ghidam dupa profetii, chiar la anul), vor fi foarte multe minuni ortodoxe si cea mai mare parte dintre oameni de pe diferite continente se vor converti la ortodoxism. Aici e de mentionat ca papa nu va mai avea nici o influenta, catolicismul va disparea si cei mai multi dintre catolicii din vest se vor coverti la ortodoxism. Dupa razboi, al 8-lea sinod ortodox, cel adevarat, va separa invataturile si va da ortodoxismului un suflu nou.

Concluzia randurilor de mai sus este ca nu suntem ultima generatie de oameni, decat daca sutem copilasi, cel mult adolescenti (complet improbabil).
4 ani de razboi + 32 de ani in care va domni primul imparat, inseamna inca 37 de ani cel putin, de-acum incolo. Vor mai fi cel putin una, doua generatii dupa noi. Dar timpurile sunt aproape, asa ca sa ne lasam vointa proprie si sa ne ridicam mintea si inima la D-zeu… Doamne ajuta!

Răspunde

o                                        saccsiv said, on decembrie 26, 2009 at 9:21 am

mfx

esti foarte optimist.

Antihristul real consider ca s-a si nascut si nu aduce nici un razboi, ci va figura a fi “salvatorul” de dupa razboi. Desigur, razboiul va fi declansat tot de marionetele diavolului, ca si criza, foametea, miscarile de strada, tocmai pentru a pregati terenu “salvatorului”.

http://saccsiv.wordpress.com/2009/11/12/bat-vremurile-apocaliptice-la-usi-se-pot-ele-asemui-istoriei-cetatii-ninive/

Răspunde

50.                           Marian said, on ianuarie 9, 2010 at 6:36 pm

Bravo fmx, felicitari! Se pare ca va fi cumva asemanator cu ceea ce scrii.

Răspunde

51.                           Un ATAC ISRAELIAN impotriva Iranului ar fi un DEZASTRU ECONOMIC pentru SUA si UE « Saccsiv’s Weblog said, on ianuarie 20, 2010 at 5:19 pm

[…] Al treilea razboi mondial  […]

Răspunde

52.                           raul said, on ianuarie 27, 2010 at 1:56 pm

as dori sa fac o completare vizavi de inceperea celui de-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL , ma refer la cutremurul di Haiti unde parerea mea este ca vor sa creeze un pod pentru a se apropia cu baze militare cit mai aproape de Venezuela , deoarece se stie ca vor sa rastoarne pe CHAVEZ ,acesta fiind un mare critic la adresa americanilor.Acest plan din pacate exista dupa cum vedem orice miscare a lor este suspecta .

Răspunde

53.                           anonim said, on februarie 25, 2010 at 6:29 pm

rio , dumnezeu te lasa sa alegi raul dak vrei dar dupaia sa nu strigi dupa el knd vine necazul

Răspunde

54.                           PIONERU said, on martie 13, 2010 at 4:27 pm

Marele-fals-salvator-al-lumii,opusul si rivalul lui Iisus Hristos-Dumenzeu;va fi evreu din neamul (tribul ) lui Dan.Va începe sa domneasca pe fondul unui război mondial total şi ultra-distrugător, erijându-se la început ca (fals) al lumii.
Va avea 30 de ani atunci, la fel ca şi Iisus Hristos când s-a făcut cunoscut lumii.Un sinod îl va proclama împărat şi dumnezeu la Ierusalim, *oraşul marelui împărat-cum este numit în Biblie- desemnând oraşul lui Dumnezeu.
Dacă voi spuneţi că s-a născut în 1980, atunci, acest 2010 va fi anul lui.
Despre al treilea război mondial se spune că va dura 6 luni: Păr. Paisie Aghioritul susţinea că va începe *…în vremea spanacului*.Asta înseamnă Aprilie – Noembrie, plus cîteva săptămâni pentru pregătirea Conferinţei de pace de la Ierusalim.
Ne apropiem astfel de Crăciun-sfârşitul anului respectiv, cu posibilă dată a înco(rn)on(r)ării 23-25 decembrie.Din nou acţiune *în oglindă*-anti H ! ! !
Parcă aici se opresc şi calendarele alea precolumbiene….
Domnul să aibă milă de noi !

Răspunde

55.                           L.V.F. said, on martie 18, 2010 at 7:28 am

Doamne ajuta!
De-a lungul istoriei oamenii au tot cautat sa “muleze” proorocirile Sfintilor Parinti pe calapodul evenimentelor care au marcat diferite momente istorice, uitand faptul ca, pentru Dumnezeu, timpul ca succesiune de derulare a unor evenimente are valente care scapa perceptiei umane. Desigur, asta nu inseamna ca nu se pot observa semnele vremurilor de catre cei cu sufletul si mintea luminate de Duhul Sfant. Despre evenimentele viitoare multi Sfinti vorbesc asemanator si totusi uneori foarte diferit.

In conformitate cu unii Sfinti Parinti, in mod paradoxal, sfarsitul lumii nu va fi imediat dupa distrugerea lui Antihrist ci mult dupa aceasta.
Pentru a-mi sustine afirmatia, reproduc un citat din seria de volume intitulata “Cuviosul Paisie Aghioritul Cuvinte Duhovnicesti” editata de Editura Evanghelismos, Bucuresti, 2003, in cinci volume. Rog pe aceasta cale editura respectiva sa ma ierte pentru reproducerea catorva fraze din aceasta carte. De asemenea, rog adminii acestei sectiuni sa permita postarea aceastei scurte reproduceri tocmai pentru a a aduce un pic de lamurire crestinilor ortodocsi interesati de acest subiect. As vrea sa mentionez faptul ca aceste cinci volume sunt de o mare insemnatate pentru drept maritorul crestin deoarece prezinta o buna parte din experienta de viata duhovniceasca a parintelui Paisie Aghioritul. Socot ca fiecare dintre noi avem nevoie (cu atat mai mult in aceste vremuri) de cuvintele folositoare de suflet ale acestui mare parinte traitor.
Iata reproducerea catorva fraze de la pagina 203 din volumul al doilea intitulat “Trezire duhovniceasca”:

” – Părinte, în aceşti ani grei va interveni Hristos?
– Da. Vezi, dacă aici unui nedreptăţit, care are intenţie bună, fiindcă i se justifică ajutorul dumnezeiesc, i se arată de multe ori sfinţii, Maica Domnului, Hristos, ca să-1 mântuiască, cu atât mai mult atunci când sărmana lume se va afla într-o situaţie atât de grea. Va fi o vijelie, o mică ocupaţie a lui Satana – Antihrist. Dar apoi acesta va mânca o palmă de la Hristos, se vor cutremura toate neamurile şi va veni pacea în lume pentru mulţi ani. De această dată Hristos va da o ocazie ca să se mântuiască făptura Sa. Hristos îşi va lăsa, oare, făptura Sa? Se va arăta în momentul în care oamenii nu vor mai putea ieşi singuri din acea situaţie, ca să-i mântuiască din mâinile lui Antihrist. Oamenii se vor întoarce la Hristos şi va veni în toată lumea o linişte duhovnicească pentru mulţi ani. Unii leagă a Doua Venire de această intervenţie a lui Hristos.
Eu nu pot spune aceasta. Gândul îmi spune că nu va fi a Doua Venire, atunci când va veni ca Judecător, ci numai o intervenţie a lui Hristos, pentru că sunt atâtea fapte care nu s-au petrecut încă. Va interveni Hristos, va da o brâncă acestui întreg sistem, va pedepsi tot răul şi în cele din urmă îl va transforma în bine.
Drumurile se vor umple de locuri de închinare. Auto¬buzele vor avea icoane pe dinafară. Toţi oamenii vor crede. Te vor trage să le vorbeşti despre Hristos.
Aşa se va propovădui Evanghelia la toată lumea şi numai după aceea Hristos va veni ca Judecător să judece lumea. Altceva este Judecata, altceva o intervenţie a lui Hristos ca să ajute făptura Sa.”

Dumnezeu sa ne ajute ca sa facem numai Voia Lui cea Prea Sfanta. Amin!

Răspunde

56.                           chm0d said, on iulie 15, 2010 at 9:44 pm

Despre ultimul razboi mondial,la o aritmetica simpla primul a inceput in 1914 al doilea in 1941 daca adunam de la stanga la dreapta numerele si primul si al doilea vom obtine cifra 6 exemplu (1+9)+(1+4) = 1+5= 6(fara zero), deci al treilea trebuie sa fie un an in care suma cifrelor sa fie 6 cel mai apropiat an este 2013.Daca scadem diferenta de ani dintre al doilea razboi si primul o sa obtinem 27 de ani iar daca scadem din asa zisa data 2013 al doilea razboi mondial obtinem 72 de ani.

Răspunde

57.                           Marian D. said, on iulie 17, 2010 at 9:29 pm

@ chm0d

Incredibil !
Cum de ti-a venit ideea asta asta cu calculele ?
Cum iti explici faptul ca razboiul al II-lea mondial a inceput in septembrie 1939 prin atacul Germaniei naziste asupra Poloniei, iar din 21 iunie 1941, Germania a atacat Uniunea Sovietica. S-ar putea potrivi oarecum daca luam in calcul anul 1912 cand au avut loc niste razboaie in Balcani, printre care si actiunea Romaniei impotriva Bulgariei din acel an. Si atunci considerand ca primul razboi mondial a inceput, de fapt, in 1912, desi nu se spune aceasta, atunci s-ar cam potrivi anul 1939 pentru inceputul celui de-al doilea razboi mondial. Sunt tot 27 de ani, nu ? Daca aduni cei 72 de ani cu anul 1939 se obtine anul 2011. In legatura cu acest an 2011 circula deja pe Internet niste profetii despre Romania. Profetii care prevestesc un rau cumplit care va lovi tara noastra. Daca adunam 1941 cu 72 obtinem intr-adevar anul 2013. Deci razboiul ar putea incepe in 2011, oarecum, dar de fapt sa inceapa cu adevarat in 2013, in sensul ca vor incepe luptele intre marile puteri, pana atunci noi cei mici deja fiind loviti. Daca ai dreptate cu ceea ce sustii, atunci, Domnul sa ne ajute pe noi romanii, caci se pare ca vom fi cam primii care vor suferi cumplit. Ungaria, Rusia (Ucraina) si Bulgaria de-abia asteapta sa ne sara la gat. Tineti minte profetiile Parintelui Arsenie Boca.

Răspunde

58.                           Experti rusi: un RAZBOI între IRAN şi ISRAEL este inevitabil şi AR PUTEA IZBUCNI IN TOAMNA « Saccsiv’s Weblogsaid, on august 11, 2010 at 10:35 am

[…] Al treilea razboi mondial […]

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s