Manipularea masonica in societatea contemporana: Cine ne conduce, cine ne distreaza si pentru cine muncim – pentagrama si semnul coarnelor


joi, 21 iulie 2011
Manipularea masonica in societatea contemporana: Cine ne conduce, cine ne distreaza si pentru cine muncim – pentagrama si semnul coarnelor
Ne inconjoara din toate partile. Au ajuns sa fie prezente chiar si in desenele animate. „Decoreaza” copertile revistelor, clipurile artistilor, filmele, jocurile video. Au functia de „carte de vizita” pentru tot felul de personalitati care apar in ziare ori la televiziune. Si sunt din ce in ce mai evidente.

Simbolurile masonice devin aproape omniprezente, ceea ce arata ca, pe de o parte, se „evidentiaza” din ce in ce mai multi masoni, iar pe de alta parte se urmareste indoctrinarea cat mai accentuata a oamenilor cu aceste simboluri malefice. Oamenii evident ca nu le vor intelege, dar se vor obisnui cu ele, le vor reproduce mimetic, le vor integra tot mai mult in existentele lor si vor sfarsi prin a le lua drept banalitati. Adica le vor trece foarte usor cu vederea, permitand in acest fel desfasurarea nestingherita a „jocului” diabolic al „illuminatilor”. Caci in semnele si semnalele lor, plini de aroganta, masonii utilizeaza de multe ori simbolistica spirituala, binefacatoare, autentica, pe care mai apoi o „inverseaza”, o pervertesc si o pliaza intereselor lor. Pentru a-i deconspira, avem insa invatatura lui Iisus care ne-a dat doua sfaturi desavarsite, pe care le putem folosi cu succes atunci cand urmarim sa vedem adevarata fata a „illuminatilor”: „Pomul se cunoaste dupa roade, iar omul dupa fapte” si ” Aveti grija, caci de multe ori Satana se va ascunde dupa aparenta unui inger de lumina (va folosi ca paravan unele aspecte spirituale, pe care le va perverti)”.

In special presa abunda de asemenea simboluri si semnale. Fotografiile, stop-cadrele, ipostazele „nastrusnice” in care pozeaza artistii, politicienii si tot felul de „figuri” din lumea business-ului, toate transmit fie apartenenta transmitatorului la o „organizatie”, fie un mesaj criptat, fie fundalul real al situatiei ori fiintei in cauza, fie un avertisment, fie un SOS catre „frati”.

In general putem spune ca sunt 13 semne si semnale care sunt afisate in mod frecvent de catre francmasoni :
• Utilizarea degetului aratator (indreptarea indexului direct spre camera foto ori atingerea ochiului si gurii cu aratatorul sunt foarte des intalnite),
• Semnul „OK”,
• Pumnul,
• Schitarea unei piramide cu bratele,
• „Mana jucatoare”, foarte frecventa, este ipostaza in care cel din fotografie pare a tine o minge in una sau in ambele maini,
• Mana pe inima, fara nici o cauza aparenta (juramant, etc !),
• Strangerea de mana in stil masonic (o strangere apatica, lipsita de barbatie, in care degetul mare apasa usor pe incheieturile degetelor celuilalt),
• Privirea in sus, fara un motiv explicit (imitatie a privirii lui Iisus, pe cruce),
• Privitul pe deasupra ochelarilor,
• Atingerea paharelor, ori a diferitelor ornamente, intr-o fotografie,
• A cuprinde pe cineva pe dupa gat intr-o fotografie (semnal de primejdie),
• Strangerea propriului gat cu mana (semnal de primejdie),
• Semnul „It’s rock” sau semnul coarnelor, in care aratatorul si degetul mic sunt orientate in sus iar degetele mijlociu si inelar sunt pliate in podul palmei, cu degetul mare peste ele. Un simbol utilizat in special in randul membrilor „Bisericii lui Satan” fondata de Anton Szandor LaVey in San Francisco.
In continuare va vom prezenta cateva exemple elocvente pe care probabil le stiti deja, dar pe care e util sa vi le reamintiti. E o metoda buna de a inlatura o parte din minciuna care de multe ori ne intuneca vietile.

Pentagrama inversata. Folosita in vrajitorie si in ritualuri oculte, este totodata si un insemn masonic, afisat de multe ori la vedere de adeptii acesti secte, pentru a usura identificarea reciproca. Uneori are integrat in ea un cap de demon , prin aceasta aratand implicit ca este o “portita” de acces catre Baphomet, un demon unic in Satanism. Semnul masonic corespondent utilizat cel mai frecvent este semnul coarnelor, despre care am vorbit mai sus.

Va urma

V.T.
Postat de yogi blogger la 17:26 0 comentarii Link-uri catre acest post Categoria: Manipulare sociala, Masonerie, Mass media
marți, 12 iulie 2011
Cine sunt cei care doresc crearea unei „Noi Ordini Mondiale”? Masoneria nu este nicicum un club select ci e o sectă satanică şi criminală!
Francmasonul are un aspect public stilat, e bine îmbrăcat, e curat şi îngrijit, etalând un comportament catifelat *. Masonul practică un discurs dulceag, raţional, însă în spatele comportamentului aparent uman, civilizat, se ascunde bruta sanguină, crispată, vicleană, invidioasă, lacomă şi rapace, care acţionează în haită, uzând de toate mijloacele -inclusiv cele mai abjecte, inumane şi condamnabile- folosindu-se de asasinat şi ocultism. Masoneria e azi structurată la scară mondială şi nu e nimic altceva decât un puternic cult satanist. **

Imaginea din dreapta: Şorţuleţ francmason destinat ceremonialului cultic. Toate crimele imaginabile, inclusiv asasinatul (vezi în lista cateva personalitati asasinate de masonerie), fac parte din metodele fireşti prin care aceste societăţi secrete există şi proliferează, împlinind prin astfel de metode abjecte actul de subversie şi de dezagregare a societăţii creştine şi naţionale, barbarii înhăitaţi urmărind ţelul lor final: reconstituirea drăcească a ordinii şi vieţii sociale, o „nouă” structură bazată pe vechile mistere precreştine.

Masoneria este mult mai mult decât o simplă asociaţie discretă care se vrea a fi una a „elitelor” şcolite, sobre şi merituoase, care – chipurile nici ele n-ar şti de ce!!!- cochetează când şi când cu simbolisme încâlcite dar „inofensive”. Francmasoneria pretinde, verde-n faţă, că substanţa ei e de fapt filosofia umanistă eliberatoare şi/sau egalitatea, echilibrul, imparţialitatea, binele obştesc, leit-motivelele temelor lor publice preferate, care ţâşnesc invariabil din gurile masonice, atunci când cineva -mai temerar- se încumetă să apese public pe buba plină de puroi a francmasoneriei.

Evident, aici e vorba de teme larg apreciate, axiome care s-au dovedit a avea o deosebită priză la oameni în toate veacurile şi în toate civilizaţiile. Viclenia e aici evident una … speculativă (LOL!!). Care om -necăjit sau nu- n-ar vrea un trai mai bun, mai decent, mai multă dreptate şi asta cât mai repede şi cât mai concret, cash-peşcheş, aduse toate colet la scară şi asta subit, încă în timpul propriei sale vieţi??!

Masoneria dochează aici perfect şi exploatează în mod felurit acest deziderat firesc, dar mai ales prostia şi lenevia oamenilor, cei intenţionat abrutizaţi, cei mereu gata să se agaţe de toate balivernele frumos şi public îndrugate de capetele vorbitoare!

În spatele paravanului de vorbe frumoase, francmasoneria este cu totul alta. Masoneria nu este un club discret ci este un veritabil cult secret, e o -falsă!-religie în sine, practicată în mare secret, cu nivele compartimentate şi comunicaţie selectivă, savant codificată.

Mai mult, francmasoneria e o armată satanistă structurată pe grade, e mânată orbeşte de ierarhii de iniţiaţi în ocultism, având propriile ei mistere metafizice, propriile simboluri, un canon strict, bazat pe o proprie scolastică esoterică***. Până şi pentru înmormântare, masonul are sacramentele şi misterele lui proprii, pagâne (la „noi”, din ce în ce mai des cu popime BOR inclusă acum la pachet… a se vedea cazul masonului de grad 33 Florian Pittiş etc, etc).

În realitate, masonul – nici cel încolţit!- nu dialoghează, nu-i onest şi nu argumentează cu nimeni, nici măcar pentru a convinge. Masonul nu convinge, pentru că-şi arogă dreptul unic de a „învinge”!

Masonul deci nu are nevoie de a convinge, deoarece masonul nu lucreză deschis cu societatea căreia i se adresează, ci lucrează ascuns împotriva ei, pentru că înhăitat cu mahări, se crede superior, deasupra acesteia. Masonul conchide că noi plebeii „neluminaţi” putem lătra cât vrem în mizeria noastră, ah!, cea prea oarbă şi umană…

Masonul fură, taie şi spânzură pentru a se îmbogâţi şi pentru a prelua rapid controlul a cât mai multor arii din societate. Istoria acestora arată de secole nenumărate asemenea mârşăvii în lungul şi-n latul lumii, prea multe şi prea asemănătoare ca acestea să fie discutate sub preş, ca fiind nişte simple scăpări sau numai accidente deplorabile de parcurs sau, aşa cum se întâmplă când crima răbufneşte prea evident şi obscen, mârşăviiile caracteristice ale acestor antiumani să fie declarate ca simple „deviaţii regretabile” ale unei cutare sau cutare „arome” de francmasonerie dizidentă, nereprezentativă, marginală, deturnată, etc. etc. Praf în ochi!

Cele mai valoroase, demascatoare, declaraţii în acest sens sunt informaţiile provenite de tocmai la ex-masoni şi masonii de vârf, de la proprii lor şefi din paramasonerie (vârful ierarhic), lideri de care turma de capre nu se dezice şi -mereu smirnă/speriată faţă de ierarhiile-i superioare drăceşti- nu-i poate contrazice (Pike, Leadbeater, Mazzini, etc.).

Nu în ultimul rând cuvintele din Noul Testament sunt revelatoare, deoarece masoneria nu este un cult recent, unul menit să recupereze -ca la noi- pe toţi ticăloşii din spuza javrelor marxiste, sau să dea generoasă sânul la toate găştile de giurumele criminale, ci e un fluviu ocult, arzător, milenar.

„Dialogul” mason este deci inexistent, fiind în realitate un discurs paravan, mistificator, plin de sclipici şi artificii intelectualle care orbesc sau încântă narcismul intelectual al celor pe care-i strânge pantoful condiţiei umane.

„Dialogul” LOR nu face decât să disimuleze abil esenţa satanistă a cultului, pentru ca acesta să se poată grefa astfel liniştit pe societatea amorţită, imbecilizată, îmbuibată şi pervertită, petru a coroda Legile noastre Creştine, rânduieli (încă??!!) bazate pe Revelaţia Mântuitorului Iisus Christos, din Graţia Lui Dumnezeu Tatăl.

Masoneria este intrinsec legată de mondializare, fiind UNA dintre forţele ei motrice. Masoneria de azi a intrat în linia dreaptă, în faza finală a realizării acestui vis luciferic, care fu odată zădărnicit în Babilonul biblic al ieri-ului nostru.

Unele introduceri în temă, împreună cu unele informaţii mai detaliate se găsesc pe această pagină. Restul depinde de structura dumneavoastră spirituală şi intelectuală, de voinţa şi de ajutorul pe care-l puteţi primi de la sferele angelice care ne ocrotesc şi ne fericesc, şi nu!, totul nu este un simplu spectacol, nu e un meci la care numai să priviţi, s-au să-l comentaţi la infinit la un pahar desfundato-mioritic de vorbe, ci -de credeţi sau ba- e însăşi viaţa dumneavoastră, e raţiunea de a fi un OM adevărat, liber, în care sălăşuieşte Suflul Divin şi nu un simplu sclav biped, care are doar atâta minte cât să priceapă comenzile la care se conformă.
Note
–––––
* Poate cu excepţia unor boemi, care prin puterea lor creatoare, au un anumit rol special în masonerie, aceştia fiind printre elementele cele mai valoroase folosite pentru cauza masonă. Forţa creatoare a acestora are capacitatea de a materializa uşor şi cu naturaleţe energia potenţială a eterului neutru, concretizând-o conform tiparelor şi ţelului la care sunt înhămaţi.
Organizaţiile secrete raţionează astfel: Dacă ai de partea ta pe cei care au o viziune, care pe deasupra mai posedă şi forţa, împreună cu determinarea de a o materializa, decizi astfel asupra unei părţi a viitorului lumesc, căci banii şi ostilitatea brută a masoneriilor, cât or fi ele de „iluminate” şi ghidate, nu pot îzbândi întotdeauna, ai nevoie de oameni-unealtă. În plus mai vine şi factorul că omul creator nu este de găsit între cei uniformizaţi, cei reduşi şi depersonalizaţi. De ce atâţia artişti, tocmai în vârfurile masoneriilor? Pentru că tot creatorul este o victimă ideală, pictorul, scriitorul, actorul, designerul, fotograful, compozitorul sau cântăreţul suferind etern de precaritate profesională şi materială, în plus, acest creator acumulează motivaţie şi potenţial, lovindu-se mereu de neînţelegrea contemporanilor, a oamenilor obişnuiţi, îndeobşte a celor reduşi la o masă amorfă, fără orizont, a oamenilor care nu trăiesc cu adevărat în prezent, având perspectiva unui viitor deschis în faţă, ci -aidoma unor veritabili zombies- aceştia există mecanic, dezumanizaţi, laicizaţi, numai în trecutul rudimentar şi confortant al formelor de mult concretizate de către alţi înaintaşi. Acestor creatori, masoneria le întinde mâna bucuroasă, câştigându-i relativ uşor pentru cauza lor.
Producţiile (secreţiile) corozive ale artiştilor înhămaţi la cauza masonă sunt revelatoare în acest sens. Înregimentaţi acum la maşina satanistă de „succes” automat , artiştii vanitoşi devin subit plini de ei, sunt metamorfozaţi de egoul umflat până la ridicol de către „succesele lor” unanime, de popularitatea şi stabilitatea venită instantaneu pe reţeaua masonă, cea care de secole ştie să împartă clientelei -judicios şi calculat- afrodisiacul puterii şi cel al succesului lumesc. Din păcate, gunoaiele acestor bieţi boemi, deveniţi acum sclavi ai satanei, au invadat şi la noi mediile purtătoare şi instituţiile tutelare.
** Masoneria nu e bună nici măcar pentru membrii ei, indivizi pe care e adevărat că-i angajează, îi hrăneşte, îi educă, îi promovează şi îi îmbogăţeşte, dar de care -la nevoie- se debarasează cu dispreţ, ca de un dinte stricat. Nu puţini sunt masonii de toate gradele, care au fost asasinaţi -cultic- pentru că erau incomozi, deveniseră un balast în plus, sau erau necesari sacrificiului.

*** Un studiu mai atent va arăta celui tenace, că acest cult, de felurite „arome” şi etichete, include semantică şi alte elemente oculte, sataniste, un talmeş-balmeş importat din -şi transportat de- marele fluviu ascuns al vechilor mistere magice: Atlantida (Trismegistos, druidism, mitologie germanică etc.), Egiptul antic (Isis etc.), Babilon, Grecia antică (filosofie Platon, geometrie ocultă, mitologie/cult Dionis, Prometeu etc.), Proto-Iudaism (Fenicia, cult Astarte, Lilit, Baal etc.), Iudaism esoteric (Caballism, numerologie, manifestare feminină şekina, înger Metatron/Enoh, talmudism), alchimie (Ev Mediu, Renaştere etc.) Catharism (Albingenzi, Bogumili etc.) Zoroastrism, Hinduism, Budism şi puzderie de elemente din secta mahomedană (assasini, sufism etc.). Francmasoneria e aparent un complex stufos, miile de capete ale firului Ariadnei care se iţesc din ghem pot descuraja cercetătorul, dar structura devine goală, ridicol de simplă, atunci când -cu ajutor de sus- reduci totul la esenţial, la forţa motrice, cea cu mii de nume şi feţe, care tronează în vârful piramidei oculte.
Sursa: Curierul Conservator
S-ar putea să îţi placă şi:

Dezvăluiri tulburătoare despre cazul MISA, din interiorul …

A Treia profeţie de la Fatima confirmă posibilitatea unui …

MESAJ REFERITOR LA UN POSIBIL CUTREMUR IN PERIOADA IMEDIAT …

MTV Video Music Awards 2009 – un megaritual masonic ocult …

Cecilia Tiz, marea vedetă a showului anti-MISA. Trista …

LinkWithin
Postat de yogi blogger la 14:37 1 comentarii Link-uri catre acest post Categoria: Masonerie
marți, 28 iunie 2011
Adevărul despre „revoluţiile” arabe şi războiul din Libia, partea a II-a. Petrolul, aurul, americanii şi Irakul
Am văzut în episodul anterior care este adevăratul motiv pentru care au fost declanşate recent „revoluţiile” arabe şi războiul din Libia. Pentru a înţelege mai bine cum a ajuns dolarul în postura de monedă internaţională dominantă, de ce acest statut este apărat cu preţul a milioane de vieţi, prin distrugerea sistematică a unor ţări şi cum au devenit personaje precum Saddam Hussein, Muammar Ghaddafi sau Mahmud Ahmadinejad extrem de periculoase pentru imperiul american datorită intenţiei de a renunţa la schimburile comerciale în dolari, este necesar un scurt istoric.

O naţiune-stat îşi taxează proprii cetăţeni, în timp ce un imperiu, taxeaza alte naţiuni-state. Istoria imperiilor, de la Grecia Antică, la Imperiul Roman şi până la Imperiile Otoman şi Britanic, ne învaţă că fundaţia economică a oricărui imperiu este taxarea altor naţiuni sau a subiecţilor acestora. Abilitatea imperială de a taxa a fost bazată întotdeauna pe o economie mai bună şi mai puternică, şi ca o consecinţă, pe o armată mai bună şi mai puternică prin care, paşnic sau militar, se impunea taxa. O parte din aceste taxe erau folosite pentru a îmbunătăţi standardul de viaţă din imperiu, iar cealaltă parte era folosită pentru a întări dominaţia militară care făcea posibilă colectarea acelor taxe.
Istoric, taxarea statelor s-a făcut în diverse forme, de obicei în aur şi argint acolo unde acestea erau considerate monedă, dar de asemenea în sclavi, soldaţi, recolte, şeptel sau alte resurse agricole, naturale, în general orice bunuri economice solicita imperiul şi puteau fi furnizate de către naţiunile vasale. Taxarea a fost întotdeauna directă: naţiunile supuse predau pur şi simplu banii (aur/argint) sau bunurile economice, direct imperiului.
Pentru prima dată în istorie, în secolul douăzeci, Imperiul American a obţinut puterea de a taxa lumea în mod indirect – nu prin impunerea unor sisteme de plata a taxelor la fel ca imperiile precedente, ci prin distribuirea propriei sale monede, dolarul american, celorlalte naţiuni, în schimbul bunurilor, cu intenţia de a devaloriza în timp aceşti dolari şi a-i rascumpara înapoi mai târziu cu mult mai puţine bunuri economice. Diferenţa între valoarea dolarului în momentul tranzacţiei initiale şi valoarea dolarului devalorizat din momentul răscumpărării sale reprezintă taxa imperială americană. Iată cum a apărut.
La începutul secolului 20, economia americană începea să domine economia mondială. La acea vreme dolarul american era garantat cu aur, astfel încât valoarea lui nici nu creştea şi nici nu scădea pentru ca era mereu convertibil într-o aceeaşi cantitate fixă de aur. Marea Depresiune şi inflaţia care a precedat-o din 1921 pâna in 1929 a mărit substanţial cantitatea de bani de hârtie aflată în circulaţie, fără o creştere proporţională a rezervelor de aur. Aceasta a făcut imposibilă convertirea dolarului în aur. În consecinţă, în 1932 preşedintele american Franklin Delano Roosevelt a decuplat valoarea monedei americane de cantitatea aur pe care aceasta o reprezenta. Până la acest punct America dominase economia mondială, dar din punct de vedere economic, nu era încă un imperiu propriu-zis. Valoarea fixă în aur a dolarului nu permitea americanilor să obţină beneficii economice de la alte ţări prin furnizarea dolarilor convertibili în aur.
Economic, Imperiul American s-a născut odată cu ratificarea sistemului Bretton Woods în 1945. Dolarul a fost făcut doar parţial convertibil în aur – convertibilitatea în aur era disponibilă doar guvernelor străine, dar nu şi instituţiilor private. În acel moment dolarul american a fost stabilit ca moneda de referinţă la nivel international. Acest lucru a devenit posibil pentru că în timpul celui de-al doilea război mondial America furnizase aliaţilor săi hrană şi echipament militar, acceptând plata în aur, acumulând astfel o cantitate semnificativă din rezervele de aur mondiale.

Un imperiu economic nu ar fi fost posibil dacă dolarul ar fi rămas complet convertibil în aur, cantitatea de dolari fiind limitată de cantitatea de aur disponibilă şi răscumpărarea dolarului făcându-se la valoarea fixă stabilită. În realitate însă masa monetară în dolari a fost crescută cu mult peste cantitatea de aur disponibilă, iar aceşti dolari au fost distribuiţi străinilor în schimbul bunurilor acestora. Americanii nu intenţionau să răscumpere aceşti dolari la aceeaşi valoare – cantitatea de aur deţinută de ei era insuficientă, iar masa monetară în dolari creştea permanent, astfel încât dolarii respectivi se depreciau constant. Deprecierea constantă a rezervelor de dolari deţinute de străini datorită deficitelor comerciale americane este echivalentul unei taxe – o taxare prin inflaţie.
În 1971 când străinii au cerut plata în aur pentru dolarii pe care îi deţineau, guvernul american a fost pus în imposibilitate de plată. Consecinţa acestei imposibilităţi de plata a fost ruperea legăturii aur-dolar sau suspendarea totală a convertibilităţii dolarului în aur. Însă interpretarea corectă a acestui eveniment este falimentul, aşa cum orice bancă comercială este declarată falimentară atunci când nu-şi poate plăti datoriile.
Cu toate acestea prin decizia luată, în loc să falimenteze America s-a declarat pe sine un imperiu. Ea acumulase cantităţi enorme de bunuri de la restul lumii fără a avea vreo intenţie de a le returna. Lumea a început să fie efectiv taxată ori impozitată şi nu putea face nimic pentru a se opune: nu putea forţa procedura falimentului Americii pentru a-i pune sechestru pe posesiunile sale în aur sau în alte bunuri şi nici nu putea să îşi însuşească cu forţa aceste bunuri declarând astfel un război şi apoi câstigându-l. Esenţialmente, America a impus lumii o taxa pe inflaţie şi astfel a colectat un impozit de la vasali.
Din acel moment, pentru a susţine Imperiul American şi a continua să taxeze restul lumii via inflaţie, Statele Unite au decis să forţeze acceptarea globala a dolarului, care se deprecia continuu, ca moneda de schimb pentru unele bunuri şi astfel să facă lumea să păstreze rezerve de dolari din ce în ce mai mari, chiar dacă moneda se deprecia. Pentru ca toate statele lumii să acumuleze dolari, America trebuia să ofere un motiv economic, iar acest motiv a fost petrolul.

În 1971, când a devenit clar că SUA nu vor putea să răscumpere dolarii cu aur, a fost realizată o înţelegere alternativă pentru a menţine lumea dependentă de dolarul cu acoperire în hârtie. America a încheiat în 1972-73 o înţelegere fermă cu Arabia Saudita, prin care susţinea la putere dinastia Saudită cu condiţia ca aceasta să accepte doar dolari în schimbul petrolului. Impunându-şi dolarul ca unică monedă pentru liderul OPEC, el a fost practic impus tuturor membrilor OPEC. Pentru că toate statele lumii trebuiau să cumpere petrol de la tările arabe, au fost obligate astfel să-şi facă rezerve de dolari. Şi deoarece, nevoia de petrol a lumii e în continuă creştere, iar preţul petrolului e de asemenea în continuă creştere, cererea de dolari de pe piaţă nu poate decât să crească la rândul ei. Dolarii nu mai puteau fi schimbaţi în aur însă acum puteau fi schimbaţi în petrol.
Esenţa economică a acestei înţelegeri este că dolarul a primit o virtuală acoperire în petrol. Cât timp situaţia va ramâne la fel, lumea va trebui să acumuleze cantităţi mereu mai mari de dolari, pentru că aceşti dolari sunt necesari pentru a cumpăra petrol. Cât timp dolarul este singura monedă acceptată ca plată pentru petrol, dominaţia sa este asigurată, iar Imperiul American poate continua taxarea întregului glob. Dacă, dintr-un motiv oarecare, dolarul şi-ar pierde convertibilitatea în petrol, Imperiul American ar înceta să existe, pentru că n-ar mai fi capabil să taxeze o lume independentă de nevoia de a acumula dolari. Astfel, supravieţuirea imperiului dictează ca petrolul să fie tranzacţionat doar in dolari. De asemenea, implică existenţa unor state deţinătoare de rezerve petroliere suficient de slăbite, economic şi militar, pentru a nu cere plata petrolului lor în altă monedă. Dacă cineva ar accepta plata în altă monedă, el ar trebui convins, fie prin mijloace politice, fie prin cele militare, să se răzgândească.
Primul care a început să ceară plata în Euro pentru petrol, a fost Saddam Hussein, la sfârşitul anului 2000. La început, cererea sa a fost întâmpinată cu dispreţ, apoi ignorată, dar pe măsură ce devenea clar că decizia lui era extrem de serioasă (şi-a convertit chiar şi rezerva irakiană de 10 miliarde de dolari, de la ONU, în Euro) americanii au început să exercite presiuni politice pentru a-l „ajuta” să-şi schimbe părerea. Alte ţări ca Iranul, începeau să accepte, de asemenea, plata pentru petrol în alte monede, în special Euro şi Yen. Pericolul pentru dolar era real şi imediat, se impuneau acţiuni punitive. Războiul lui Bush cu Irakul nu a avut nimic de-a face cu vreo armă de distrugere în masă, cu apărarea drepturilor omului, cu răspândirea democraţiei sau măcar cu capturarea câmpurilor petroliere. A fost vorba despre apărarea dolarului, adică a Imperiului American. A fost vorba despre un exemplu dat oricui ar cere plata pentru petrol în alte monede decât dolari.
Mulţi l-au criticat pe Bush pentru înscenarea războiului din Irak cu scopul de a obţine controlul asupra câmpurilor petroliere. Însă aceşti critici nu pot explica de ce avea Bush nevoie de acele câmpuri – putea să continue să tipareasca pur şi simplu dolari şi cu ei să cumpere petrolul, aşa cum a făcut-o întotdeauna. Trebuie să fi avut un alt motiv pentru invazia Irakului.

Istoria ne învaţă că un imperiu porneşte un război pentru două motive: (1) pentru a se apăra sau (2) pentru a profita de pe urma lui. Economic vorbind, pentru ca un imperiu să iniţieze şi întreţină un război, beneficiile acestui razboi trebuie să depăşească costurile lui militare şi sociale. Beneficiile derivate în mod direct din câmpurile petroliere nu pot justifica pe termen lung, costul militar al operaţiunii. Bush a pornit războiul pentru a apăra capacitatea Imperiului American de a taxa. Într-adevăr, acţiunile ulterioare confirmă aceasta: două luni după ce Statele Unite au invadat Irakul, programul “Petrol contra Hrana” a fost suspendat, conturile irakiene au fost convertite la loc în dolari, iar petrolul a început din nou să fie vândut doar contra dolari. Nimeni nu a mai putut cumpăra petrol în euro, supremaţia globala a dolarului a fost reinstaurată. Bush a coborât din avionul său cu reacţie şi s-a declarat victorios: misiunea era într-adevăr îndeplinită – Bush a apărat cu succes dolarul american şi Imperiul American.
Mai recent criza financiară mondială a făcut mai multe ţări să propună schimbarea monedei folosite în tranzacţiile internaţionale, mai exact să refuze dolarul american şi să opteze pentru înlocuirea acestuia cu aurul. Muammar Ghaddafi a fost cel care a încercat să refacă planurile generalului De Gaulle de la sfarşitul anilor ’60 – de a refuza bancnotele de hârtie şi de a utiliza din nou monede de aur ca pe vremuri. Acest proiect a fost pregătit intens timp de mai mulţi ani, iar Ghaddafi a militat pentru ca ţările africane să se unească toate într-un stat puternic şi să înceapă utilizarea monedelor de aur. Egiptul era pregătit să ia parte la el, de aceea „revoluţiile arabe” au început acolo iar CIA a intervenit pentru a distruge planurile cu privire la ieşirea acestor ţări din coruptul sistem bancar. Pentru că mafia bancară nu i-a putut ierta această iniţiativă, am asistat apoi la atacarea militară ilegală a Libiei a cărui reală motivaţie am detaliat-o în prima parte a articolului.
Sursa: FSO Editorials: „The Proposed Iranian Oil Bourse” – Krassimir Petrov, Ph.D., Austrian Macro Economist/Investment Strategist
S-ar putea să îţi placă şi:

Adevărul despre „revoluţiile” arabe şi războiul din Libia

Dezvăluiri tulburătoare despre cazul MISA, din interiorul …

MESAJ REFERITOR LA UN POSIBIL CUTREMUR IN PERIOADA IMEDIAT …

Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu …

Cecilia Tiz, marea vedetă a showului anti-MISA. Trista …

LinkWithin
Postat de yogi blogger la 17:13 0 comentarii Link-uri catre acest post Categoria: Manipulare sociala, Masonerie
marți, 14 iunie 2011
Dezvaluirile incendiare ale unui bancher elvetian despre grupul Bilderberg
Un bancher elvetian, care a participat la intruniri ale grupului si care tocmai de aceea prefera sa-si pastreze anonimatul, a acordat in luna mai la Moscova un interviu incendiar redactorilor de la publicatia Noviden. Conform marturiei elvetianului, grupul Bilderberg se foloseste de bancile elvetiene pentru a finanta rasturnari de guvern, falimentarea unor tari, coruptia unor oficiali si chiar uciderea unor persoane care au putere sa se opuna politicilor grupului.

Nu toti participantii la intrunirile Bilderberg au cunostinta de aceste lucruri, pentru ca si in sanul grupului de elita la fel ca si in sanul francmasoneriei exista „bisericute”. Josef Ackermann, director executiv al Deutsche Bank si membru al comitetului de varf al Bilderbergilor este acuzat de bancherul elvetian ca orchestreaza multe dintre aceste activitati oculte. Ideea care ii este cea mai draga lui Ackermann si la care lucreaza asiduu este cenzurarea internetului.

I: Ce puteti sa ne spuneti despre activitatile dvs ca bancher?

R: Am lucrat in sistemul bancar elvetian timp de multi ani, chiar si ca director al uneia dintre cele mai puternice banci. Atunci am fost implicat in plata pentru asasinarea unui presedinte de stat. Am participat la intrunirea directorilor bancii, in care s-a hotarat sa se plateasca pentru aceasta actiune. Asta m-a dat peste cap rau de tot. Un serviciu secret strain a trimis o cerere scrisa de mana prin care solicita plata unei sume pentru o persoana care lichidase un presedinte! Si nu a fost singurul caz de acest fel. Am primit o seama de astfel de cereri scrise de mana din partea unor servicii secrete , care aveau fonduri pentru organizarea de revolutii ori pentru ucideri la comanda. Eu confirm ceea ce a scris John Perkins in cartea sa „Confessions of an Economic Hit Man”. Exista un sistem financiar pentru astfel de operatiuni si unele banci elvetiene fac parte din el.

I: Ne poti spune despre ce banci este vorba si cine anume din aceste banci este implicat?

R: Este vorba de una dintre cele trei banci elvetiene din varf la timpul asasinarii acelui presedinte din lumea a treia. Mai mult, nu-mi risc viata. Eram mai multe persoane la adunare cand cineva a venit cu acea cerere si cum era vorba de o suma mare cash, a trebuit sa se faca o informare sumara a spetei. Dupa care directorii au zis „O.K!”

I: Ce fel de fonduri erau acestea?

R: Speciale! Codificate. Cifrul venea odata cu cererile. Asa functionau, conform intelegerilor la varf. Cererile care deblocau cele mai mari sume erau scrise de mana! Trebuiau descifrate. Ele contineau sume de bani pentru asasinate, pentru organizarea de greve, de revolte si pentru finantarea unor partide de opozitie in diverse tari. Stiu membri ai grupului Bilderberg care sunt implicati in asa ceva.

I: Macar ne puteti spune in ce decada se intamplau astfel de operatiuni?

R: In anii ’80.

I: Aveati vreo problema sa lucrati cu astfel de fonduri?

R: O mare problema. Nu mai puteam sa dorm. De-asta am si parasit banca pana la urma. Erau implicatii periculoase. Cei care organizasera fondurile erau membri ai unor servicii secrete, cele mai multe din tari vorbitoare de limba engleza. Trebuia sa platim criminali care ucideau oameni ce se opuneau planurilor Bilderberg, FMI si Banca Mondiala, de exemplu.

I: De ce ne acordati acest interviu? Sau de ce ni-l acordati acum?

R: Pentru ca Bilderbergii se intrunesc anul acesta in Elvetia. Pentru ca situatia mondiala devine din ce in ce mai critica si pentru ca bancile elvetiene sunt implicate in actiuni lipsite de etica, dispunand de fonduri aflate in afara oricarui control financiar si e vorba de sume cu multe, multe zerouri.

I: Miliarde?

R: Mii de miliarde, in afara taxelor! Ceea ce se intampla este impotriva sistemului elvetian al valorilor, bazat pe incredere, bunavointa si neutralitate. Am asistat la discutii care sunt impotriva principiilor democratice. Directorii bancilor elevetiene nici nu mai sunt elvetieni, ci vin din afara, majoritatea anglo-saxoni, americani, britanici care nu respecta neutralitatea declarata a elvetienilor. Acestia distrug Grecia, Spania, Portugalia, Irlanda si Elvetia, care este tinta acum, cand nu mai au nevoie de ea. Josef Ackermann este cetatean elvetian, dar este in fruntea unei banci straine si se foloseste de putere ca sa distruga.

I: Oamenii despre care ne-ati vorbit vor fi prezenti anul acesta la intrunirea Bilderbergilor de la St. Moritz?

R: Categoric. Dispun de sume enorme de bani si au un plan. Vor distruge economia Europei si vor construi alta in China. Pana atunci, au deschis pietele europene pentru marfurile chineze. Sisteme de invatamant europene cad, iar noua generatie va sti din ce in ce mai putin. Asta va distruge Europa pe termen lung.

I: Credeti ca intalnirea din Elvetia de anul acesta are valoare simbolica? In 2009 s-au intalnit in Grecia, in 2010 in Spania, iar acum, aceste tari sunt pe marginea prapastiei. Credeti ca asa o sa se intample si cu Elvetia?

R: Este un obiectiv al lor. Elvetia nu este in UE, nici in „zona euro” si categoric nu este controlata de la Bruxelles. Vorbesc de Elvetia ca tara, nu ca sistem bancar, pentru ca acesta e deja al lor si-l manevreaza cum vor. Intalnirea de aici transmite acest mesaj, ca urmam!

I: Care sa fie telul lor? Vor sa creeze o dictatura globala controlata de mari corporatii, fara state suverane?

R: Exact. Iar suveranitatea statelor se consuma prin datoriile pe care le fac la aceste organizatii. Ei urmaresc falimentarea statelor de parca ar fi vorba de banci. Numai asa pot sa-si impuna interesele si sa dicteze. UE simte deja apasarea de fier a grupului Bilderberg.

I: Ce ar putea sa-i stopeze?

R: De aceea am acceptat sa dau acest interviu. Exista ceva la indemana tuturor care-i poate stopa: adevarul! Nu le place sa fie in lumina, deci puneti reflectoarele pe ei! Transparenta in politicile bancare si la toate nivelurile societatii i-ar stopa cu siguranta.

I: Care banci elvetiene sunt implicate?

R: Cele care-si antreneaza staff-ul dupa valori anglo-saxone, nu cele autentic elvetiene, care au cel mai corect sistem. E vorba de bancile care opereaza la nivel global.

I: Deci trebuie sa-i expunem public, sa aratam cine sunt Bilderbergii.

R: Cazul Strauss-Kahn este o oportunitate de a arata cine sunt si cum sunt. Sunt corupti, cu minti bolnave, plini de vicii pe care le ascund sub pulpana ordinului lor. Unii sunt ca Strass-Kahn, violatori, altii sunt sado masochisti, altii pedofili si multi sunt satanisti. Uitati-va la simbolurile sataniste pe care le afiseaza unele banci, inclusiv Rothschild Bank din Zurich. Oamenii acestia sunt santajabili din cauza slabiciunilor lor. Trebuie sa urmeze strict ordine si cine vrea sa iasa din rand, imediat sunt expusi, cu reputatia distrusa sau chiar ucisi. Strauss-Kahn, de exemplu –din cauza viziunilor lui socialiste – putea s-o pateasca si mai rau, putea sa fie ucis!

I: Daca Ackermann este un factor de decizie in comitetul Bilderbergilor, credeti ca e implicat in astfel de actiuni?

R: Da, dar nu numai el. Mai sunt multi altii, ca de exemplu Christine Lagarde, care va fi, probabil, viitoarea sefa a FMI. Si ea este membra Bilderberg, ca si Sarkozy si Obama. Planul lor actual este cenzurarea internetului, care este liber si prin care circula adevarul despre obiectivele lor. Pe motivul ca este utilizat de teroristi sa-si transmita mesaje, vor ajunge sa controleze si internetul. Sau cine stie ce atrocitate inventeaza ca sa realizeze acest plan.

I: De asta va e tema.

R: Nu e vorba doar de teama. Oamenii astia nu au scrupule in a da ordine de asasinare. Daca vor avea senzatia ca pierd controlul, asa cum se intampla din cauza opozitiei fata de FMI a populatiei din Grecia si Spania si posibil in curand si in Italia, nu vor ezita sa inventeze o noua „retea Gladio”. Am fost aproape si de aceasta retea. Instiga la terorism si sponsoriza grupuri teroriste, pentru a controla guvernele din state europene, precum Italia, unde uciderea lui Aldo Moro a fost platita prin sistemul pe care ti l-am descris.

I: Ackermann face parte dintr-un astfel de sistem?

R: Sunteti jurnalisti, urmariti-i cariera si mai ales cat de repede a ajuns in top. Dar sistemul functioneaza in toata lumea si implica o multime de oameni.

I: De ce credeti ca mass media occidentala nu trateaza acest subiect?

R: Pentru ca ori exista o intelegere cu patronii, ori, daca acestia sunt recalcitranti, le cumpara publicatiile.

I: Cati dintre participanti sunt avizati de planurile lipsite de etica ale grupului?

R: Exista un cerc interior in care ii gasesti pe satanisti. In afara acestui cerc, oamenii neinformati si chiar naivi sunt din ce in ce mai multi.

Sursa: Noviden.info, Traducere: Adina Mutar
S-ar putea să îţi placă şi:

Oamenii de stiinta prevad pentru urmatorii ani gigantice …

Intalnirea Bilderberg 2011 pusa sub semnul intrebarii de un …

Yoghinii si regimul comunist – IV

Manipularea endocrina la nivel planetar: „Atac asupra …

RFID – intre spionaj si utilitate

LinkWithin
Postat de yogi blogger la 23:29 1 comentarii Link-uri catre acest post Categoria: Masonerie
vineri, 10 iunie 2011
DNA anchetează masoneria!! Demnitari de rang înalt s-au înfrăţit cu interlopii constănţeni
Pornind de la un banal dosar al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, structura teritoriala anticoruptie a declansat monitorizarea a sute de persoane apartinand unor renumite loji masonice. De trei ani de zile, s-au strans probe privind puternicele legaturi oculte dintre o serie de oameni cu inalte functii de conducere ale institutiilor statului sau din domeniul privat.

Astfel, pe lista celor aflati sub supravegherea DNA si, dupa informatiile noastre, si ale SRI – ului se numara inspectori sefi din Politia Romana, interlopi, primari, oameni de afaceri, procurori, membri CSM, comandanti DGA(Directia Generala Anticoruptie), reprezentanti ai organizatiilor patronale si chiar inalti reprezentanti ai Guvernului Romaniei.

Favorizarea infractorului
Totul ar fi pornit de la cercetarea declansata in jurul informatiilor ca unii interlopi constanteni ar fi protejati de catre ofiteri superiori de Politie, fapte ce ar fi avut loc in anul 2007. Apoi, in in dosarul 1041/P/2008 se obtin mandatele de interceptare a convorbirilor si a comunicarilor telefonice dintre mai multe persoane suspectate de comiterea infractiunii de favorizare a infractorului, prin atragerea celor care aveau probleme cu legea in randurile masonilor. Dupa sursele noastre, protejatii erau initiati in Loja „Steaua Sudului”, unde erau „frati” multi membri cu functii de conducere in diverse institutii ale statului. Un an mai tarziu, in 2009, dosarul ar fi fost preluat de catre structurile centrale ale DNA si tot de atunci este foarte posibil sa fi demarat si o ancheta paralela a SRI.

Insotiri la ungeri
Dupa cum reiese din rezolutia procurorului anticoruptie care a coordonat ancheta, toti cei luati in colimator se aflau in relatii de colaborare mai mult decat stranse. Astfel, noii membri erau insotiti de cei mai vechi atunci la ungerea lor intr-o loja masonica, dupa care participau la receptii private, in restaurante retrase, inchiriate cu totul, pana dis de dimineata. Practic, unele dintre aceste chefuri prelungite au fost la randul lor atent monitorizate de catre ofiterii anticoruptie. In plus, procurorii retin si ca din interceptarea convorbirilor telefonice reiese ca „fratii” se sfatuiau reciproc in fiecare zi, de la probleme de serviciu si pana la scandalurile conjugale. Supravegherea a fost atat de draconica incat DNA –ul stie si ca atunci cand se duceau la un sprit la carciuma, cei filati plateau intotdeauna „nemteste”!!!
Sursa: National
S-ar putea să îţi placă şi:

Internetul a devenit extrem de periculos pentru masoneria …

Masoneria, organizatia satanista oculta care conduce lumea

Nici dupa 40 de zile stirea contrafacuta cu traficantul de …

Urmeaza falimentul Realitatea tv si al publicatiilor …

Stiri: Globalizare si control social, genocidul …

LinkWithin
Postat de yogi blogger la 17:22 0 comentarii Link-uri catre acest post Categoria: Masonerie, Mass media
joi, 2 iunie 2011
Şi masonii plâng. Strauss-Kahn, arestat pentru ca a descoperit disparitia aurului Americii
Spuneam zilele trecute că aurul este de fapt miza războiului din Libia şi a „revoluţiilor” arabe. Iată că presa aduce acum la lumină un nou caz în care aurul este adevărata miză: cel al lui Dominique Strauss-Kahn. Nu ştim dacă fostul director FMI este vinovat de violarea unei femei, însă putem spune cu siguranţă că el a violat zeci de ţări, siluindu-le şi aducându-le la sapă de lemn, cu ajutorul unor guvernanţi corupţi şi obedienţi. Printre aceste ţări se afla din păcate şi România.

Cum se explică însă dizgraţia în care a căzut un astfel de personaj aflat la vârful piramidei masonice, de care până mai ieri depindeau destinele multor ţări? De ce s-au supărat pe el mai marii finanţei mondiale? Acest caz este un exemplu viu că toţi masonii care se lasă duşi de nas de malefica organizaţie ocultă internaţională crezând că vor face parte dintr-un grup select care va conduce lumea, vor fi aruncaţi la gunoi imediat ce nu vor mai fi de folos elitei illuminati.

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, declara, zilele trecute, ca nu crede ca acuzatiile de tentativa de viol aduse lui Dominique Strauss Kahn sunt adevarate, fara sa intre insa in detalii.

Analistii s-au intrebat pe ce se baza premierul cand a facut aceste declaratii, iar raspunsul a fost dat in urma publicarii unui raport secret al Serviciului Federal de Securitate (FSB), care sustine ca fostul sef al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, a fost acuzat si arestat in SUA pentru agresiune sexuala dupa ce acesta a descoperit ca tot aurul depozitat in US Bullion Depository, sau Fort Knox, „lipseste sau/si nu a fost inventariat”.

Potrivit acestui raport secret al FSB, citat de EU Times, Strauss-Kahn a devenit „din ce in ce mai ingrijorat”, la inceputul acestei luni, dupa ce Statele Unite au inceput „sa traga de timp” in legatura cu promisiunea de a livra catre FMI 191,3 tone de aur, dupa cum a fost acordul semnat de Fond in aprilie 1978. Aurul urma sa fie vandut pentru a finanta DST (Drepturile Speciale de Tragere), ca alternativa la rezervele curente.

Mai mult, raportul FSB subliniaza ca Strauss-Kahn isi exprimase indoielile legate de buna credinta a Washingtonului intr-o serie de intalniri cu oficiali americani apropiati lui Barack Obama. Ulterior, seful FMI ar fi fost contactat de agenti ai CIA, care l-au „asigurat ferm” ca aurul detinut de Statele Unite „a disparut”.

Dupa acestei intalniri cu reprezentantii CIA, Strauss-Kahn a inceput demersurile pentru a se intoarce la Paris, dar a fost ridicat de politia americana. La bordul Air France, seful FMI a sunat inapoi la hotel, unde isi uitase telefonul, agentii americani putand astfel sa-l repereze.

In plus, o nota din acelasi raport al FSB sustine ca unul dintre cei mai importanti membri ai Congresului american, Ron Paul, a declarat ca are informatii potrivit carora Guvernul de la Washington a mintit in legatura cu rezervele de aur tinute in Fort Knox. In 2010, Paul, care acum intentioneaza sa candideze la presedintia SUA, a depus un proiect de lege prin care cere auditarea rezervelor de aur ale Statelor Unite, propunere respinsa de legislatorii democrati.

Sursa citata precizeaza ca, dupa ce a citit raportul FSB, Putin a cerut sa fie postata, pe site-ul Kremlinului, o scrisoare de aparare a lui Strauss-Kahn, in care lasa sa se inteleaga ca acesta ar fi fost victima unei conspiratii politice.

Putin nu crede ca acuzatiile impotriva lui Strauss-Kahn sunt reale
„Este dificil pentru mine sa evaluez motivele politice ascunse… dar nu cred ca ceea ce s-a intamplat a fost chiar asa cum a fost prezentat”, a spus seful Executivului rus.

Putin a refuzat insa sa comenteze mai mult scandalul in care se afla implicat Strauss-Kahn, dupa ce menajera unui hotel din New York l-a acuzat de tentativa de viol.

Eu Times citează şi un alt site, View Zone, potrivit căruia, în 2009, o încărcătură de lingouri destinată Chinei şi care proveneau de la Fort Knox, aveau aur doar la suprafaţă in interior fiind din tungsten.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s